10-те най-поръчвани питиета за 2019 година в цял свят

Джъстин Трюдо призова Иран да предаде черните кутии от сваления самолет на Франция

Томислав Дончев: 10-15 млрд. лв. са необходимите инвестиции във водния сектор

3,6 млрд. евро са приходите от международен туризъм за периода януари-ноември 2019 г.

Емил Димитров: Няма вредни емисии от изгарянето на отпадъци в ТЕЦ „Бобов дол“

Групата GRECO поздрави България за борбата с корупцията Страната ни е изпълнила общо 16 от 19 препоръки, отправени през 2015 година

Конър – милиардер на 35?

83-годишна жена почина след удар от кола в Разград

САЩ готвят нови санкции срещу Венецуела

Зеленски не прие оставката на премиера Гончарук

Протестит срещу пенсионната реформа затвори Лувъра

„Студена” източена с подпис на Димов от „Стомана” Синдикатите настоявали да не се спира водата на дружествата

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Министър Танева: 203 хиляди свине са евтанизирани у нас заради свинската чума

Деница Сачева: От 2009 г. досега са дадени над 500 млн. лв. за лични асистенти

Ева Майдел: Евродепутатите от ГЕРБ няма да позволим да има две категории европейци в ЕС Комисията за вътрешен пазар и защита на потребителите в ЕП гласува двойният стандарт в стоките да бъде наказван

Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите на Европейския парламент гласува нови разпоредби за ограничаването на двойните стандарти при храните и други потребителски стоки. Освен това новите правила предоставят повече прозрачност при онлайн пазаруването. Ева Майдел, която беше единственият български евродепутат, гласувал разпоредбите днес, каза, че различното качество не създава различно качество европейци, а по-скоро второ качество Европа, съобщиха от пресслужбата на българските евродепутати от ЕНП.

„Евродепутатите от ГЕРБ няма да позволим да има две категории европейци в Европейския съюз. Една храна, една напитка, козметика или бебешко мляко, продадени с една и съща опаковка в различни държави членки, но с различни съставки подронва не толкова авторитета на самата марка, а подронва възможността на европейските институции и на институциите като цяло, да се справим с този проблем. И точно затова днес, в Комисията за вътрешен пазар и защита на потребителите, на която съм член, гласува този тип практики да бъдат преустановени и да бъдат наказвани. Т.е. ако закупим шоколад или перилен препарат от Гърция, Германия и България с една и съща опаковка, но с различни съставки, това да не бъде позволено повече. Не трябва да забравяме, че различното качество стоки не създава различно качество европейци, а по-скоро второ качество Европа“, каза Ева Майдел от ГЕРБ/ЕНП.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.