Евродепутатът Ангел Джамбазки: Ска Келер едва ли знае какво е Пирин и къде се намира

Българският евродепутат Ангел Джамбазки публикува позиция във фейсбук относно Ска Келер. съпредседатела на групата на "Зелените" в ЕП. 

Повод за реакцията на Джамбазки е идването на Келер в България, като тя ще се включи в протестите, които са уж в защита на Пирин. Отделно евродепутатката утре сутрин ще представи доклад за корупцията, писан от еврозелените, в който фигурира и България.

Ето реакцията на Джамбазки в социалната мрежа:

Отново изразявам подкрепата си за министър Нено Димов - министър на околната среда и водите. Включването на крайно леви зелени екстремисти, подкрепящи ислямското нашествие в Европа срещу него, го прави по-симпатичен на нормалните българи.

Германската представителка в ЕП, колегата Ска Келер, представител на „Зелените“, идва в България, за да иска оставката на български министър.

Колегата Франческа Келер е известна още с идеята си да пресели цели сирийски и други „бежански“ села в България и изобщо в Източна Европа, за да създаде атмосфера „като у дома“ за бежанците и нелегалните имигранти. Идея, безспорно екзотична, атрактивна и иновативна.

Не е известно колегата Франческа Келер, или съпартийците й от крайнолявото движение на „Зелените“ да са се изказали по повод нападенията в Кьолн, Париж, Берлин или Марсилия, особено тези, извършени от лица с бежански статут.

Не е известно тази крайнолява групировка да е отрекла ислямисткия тероризъм. Напротив, наблюдава се странна симбиоза между „екологични“ екстремисти от жълтопаветен тип и ислямски фундаменталисти.

Но пък се вписват чудесно в намеренията на десетината професионални розово-зелени протестиращи на грантова издръжка, десоциализирани анархисти и революционери без кауза тип Босия, Рошавия, Некъпания и Йоло Денев, които от няколко дни призовават себеподобните си в социалните мрежи да „радикализират“ протеста и да предприемат курс към гражданска война и незабавна революция.

Не е известно колегата Франческа Келер да е бранила немската природа така пламенно. В Германия, при два пъти по-малка надморска височина от България, има поне 15 пъти повече лифтове и писти от нас. За последните 2 години в Германия са построени 11 нови лифта.

Не е известно колегата Франческа Келер да знае къде и какво точно е Пирин. Но пък ние от ВМРО знаем. Затова, като любезен домакин и високопланински джентълмен, я каня на разходка в Пирин.

За да види с очите си за какво протестира. А и след срещата ѝ с тримата професионални розово-зелени революционери, Босия, Manol Glishev - Манол Глишев и Йоло Денев определено ще има нужда от проветряване и разходка в планината.

Но след това ще трябва да отидем и до Германия, където, сигурен съм, колегата Франческа Келер ще поиска спиране на всякакво строителство в немските планини, демонтаж на построените съоръжения и незабавно разширяване на обхвата на „Натура“ в Германия до поне 35% от територията на страната.

Иначе ще си помисля, че нелепият опит за искане на оставка на български министър има някаква друга, нечистоплътна мотивация.

 

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика