Евродепутатът Ангел Джамбазки: Ска Келер едва ли знае какво е Пирин и къде се намира

Българският евродепутат Ангел Джамбазки публикува позиция във фейсбук относно Ска Келер. съпредседатела на групата на "Зелените" в ЕП. 

Повод за реакцията на Джамбазки е идването на Келер в България, като тя ще се включи в протестите, които са уж в защита на Пирин. Отделно евродепутатката утре сутрин ще представи доклад за корупцията, писан от еврозелените, в който фигурира и България.

Ето реакцията на Джамбазки в социалната мрежа:

Отново изразявам подкрепата си за министър Нено Димов - министър на околната среда и водите. Включването на крайно леви зелени екстремисти, подкрепящи ислямското нашествие в Европа срещу него, го прави по-симпатичен на нормалните българи.

Германската представителка в ЕП, колегата Ска Келер, представител на „Зелените“, идва в България, за да иска оставката на български министър.

Колегата Франческа Келер е известна още с идеята си да пресели цели сирийски и други „бежански“ села в България и изобщо в Източна Европа, за да създаде атмосфера „като у дома“ за бежанците и нелегалните имигранти. Идея, безспорно екзотична, атрактивна и иновативна.

Не е известно колегата Франческа Келер, или съпартийците й от крайнолявото движение на „Зелените“ да са се изказали по повод нападенията в Кьолн, Париж, Берлин или Марсилия, особено тези, извършени от лица с бежански статут.

Не е известно тази крайнолява групировка да е отрекла ислямисткия тероризъм. Напротив, наблюдава се странна симбиоза между „екологични“ екстремисти от жълтопаветен тип и ислямски фундаменталисти.

Но пък се вписват чудесно в намеренията на десетината професионални розово-зелени протестиращи на грантова издръжка, десоциализирани анархисти и революционери без кауза тип Босия, Рошавия, Некъпания и Йоло Денев, които от няколко дни призовават себеподобните си в социалните мрежи да „радикализират“ протеста и да предприемат курс към гражданска война и незабавна революция.

Не е известно колегата Франческа Келер да е бранила немската природа така пламенно. В Германия, при два пъти по-малка надморска височина от България, има поне 15 пъти повече лифтове и писти от нас. За последните 2 години в Германия са построени 11 нови лифта.

Не е известно колегата Франческа Келер да знае къде и какво точно е Пирин. Но пък ние от ВМРО знаем. Затова, като любезен домакин и високопланински джентълмен, я каня на разходка в Пирин.

За да види с очите си за какво протестира. А и след срещата ѝ с тримата професионални розово-зелени революционери, Босия, Manol Glishev - Манол Глишев и Йоло Денев определено ще има нужда от проветряване и разходка в планината.

Но след това ще трябва да отидем и до Германия, където, сигурен съм, колегата Франческа Келер ще поиска спиране на всякакво строителство в немските планини, демонтаж на построените съоръжения и незабавно разширяване на обхвата на „Натура“ в Германия до поне 35% от територията на страната.

Иначе ще си помисля, че нелепият опит за искане на оставка на български министър има някаква друга, нечистоплътна мотивация.

 

 

Коментари

Задължително поле