Парламентът в Прищина реши да се създаде косовска армия

Началникът на Пътната полиция в Казанлък е намерен застрелян

Вижте новата банкнота от 100 лева (СНИМКИ и ВИДЕО)

В квадратите на „Кръгло време”

Поставят новите ограничители по трамвайното трасе на „Графа“

Ивелина Василева: Глобите за замърсяване на въздуха, ще отиват при засегнатите общини

Министър Петкова: „Булгартрансгаз“ е на финала на процеса за създаване на борса за търговия с природен газ в България

Евростат: 60% от младите жени и 80% младите мъже у нас живеят с родителите си

Любител на залозите играл с данните на приятелката си и източил картите й Младежът регистрирал профил на името на гаджето си и проиграл 565 лв.

Премиерът се отказва Правителствена да става детска болница Болница "Лозенец" ще премине от МС от МЗ

Новата Национална стратегия за детето е готова, заяви вицепремиерът Марияна Николова

Горски дариха 23 елхи на деца в Шумен

Арестуваха трима наркопласьори в Монтана

Евакуираха ученици от гимназия в Търново след сигнал за пожар Екстремните мерки били предприети след задействана оповестителна система

Хванаха двама пияни да шофират един и същи автомобил

Европа – красива и глупава Готова е да отстъпи всичко на ислямизма

Западът се опитва да преговаря, за да забави края си

В красивата, богата и наивна Европа има нещо от митичната Агапия, пристан на мира и любовта, където злото не съществува, просто защото е отречено. Разбирайки все по-малко собствените си ценности, Европа създаде много принудителни механизми, за да отрече реалността и да живее в илюзията и щастливото подчинение. Това е много оруелско. Говори се за политическата коректност, но има и философска, социална, артистична, журналистическа коректност и т. н. Това е смъртта на духа. Вследствие на което се формират легиони от ловки комисари, за да преследват онзи, който се е отклонил. Европа е красива, но и глупава.

За онзи, който има достъп до днешната ислямска литература на арабски, няма никакво съмнение за завоевателния проект на политическия ислям. Но времето на проекта е отминало, политическият ислям върви бързо, сега е време на изпълнение на неговата завоевателна програма. Издигането на няколко хиляди джамии в Европа за двайсетина години не е плод на случайността или на набожна треска, то е резултат от продължителна работа, в която участваха държави, институции, сдружения и стотици изтъкнати личности от ислямското гражданско общество. Шансовете за успех? Според ислямската литература победата е сигурна. Западът е хартиен тигър, той все още се съпротивлява, но е стар, износен, разделен, корумпиран, дава признаци на отпадналост. Той вече се опитва да преговаря, за да забави края и да запази дребните си навици на закостенял сладострастник.

Триумфалните възвания на политическия ислям могат да се осъществят при две условия. Първото е политическият ислям да се отърси от тероризма, който дискредитира исляма. Второто е интегрирането на западната цивилизация в неговата мисловна схема.

Германия е силното и слабото звено в Европа. Ако Германия отслабне, тя ще се разпадне, а заедно с нея и Европа; ако се засили, тя ще се върне към старите си мечти за господство.

Да, Европа се страхува от ислямизма, тя е готова да му отстъпи всичко, да запуши устата си. И да промени речника си, например.

(Със съкращения, превод „Гласове“)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Европа е подлога на безродни алчни олихофрени, продали я на ислямизма още 70те…

  2. Европа има и друго лице…май го забравихте. и с много труд се превърна в мирен континент. но може и да се върне обратно…не я подценявайте

    1. Европа се е върнала обратно. Трябва да си сбъркан, да го наречеш с други думи…

  3. Великолепен анализ! Но има ли Европа (към която, с много „обаче“ вече сме част) алтернатива ? Ислямът , независимо как ще го квалифицираме е като пълзяща змия – тих, търпелив, агресивен и безкомпромисен ! Не случайно Ердоган тези дни припомни, че Турция (да се подразбира Османската империя) е достигнала в миналото до средата на Европа). Прав е Виктор Орбан като твърди, че християнска Европа се руши….

    1. Орбан е просто екстремист и пе разбира от фило…..Истинските християнски ценности са нерушими! А Исляма е доктрина и се руши , тъй като не е теология. Така че споко! Европа ще живее и се реформира. Това е труден и нужен профил, а е факт че позитивният ислямски свят се адаптира към ХРИСТА!!! Но…..това може да го разбере само умен човек……!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.