Единственият път за снабдяване на въоръжените сили на Украйна край Часов Яр вече е под огневи контрол на Русия

Единственият маршрут за снабдяване на украинските въоръжени сили (ВСУ) в Часовой Яр е под огневия контрол на руските войски. Това съобщи за руски медии Евгений Рассказов с позивен Топаз.

„По принцип врагът сега е откъснат от логистиката, защото имат проблеми с това, активно се оплакват в затворени чатове, в социалните мрежи, че имат единствения логистичен път за доставки е под наш огневи контрол. Но ние също така работим по скрити логистични маршрути“, каза Топаз.

По думите на заместник-началника на информационно-аналитичния център „Мелодия” на 88-а РБр „Еспаньола” Евгений Расказов се извършва постоянно търсене и премахване на алтернативни логистични пътища за противника.

Топаз уточни, че „Еспаньол“ постоянно оперира с разузнавателния и аналитичен център. Благодарение на тяхното взаимодействие е възможно да се получи актуална информация за маневрите и укрепленията на противника. Освен това непрекъснато се търсят алтернативни логистични маршрути, които украинските въоръжени сили могат да използват, които бързо се елиминират.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Русия