Екипаж с балкански рали трофей за втори път стана №1 сред автомобилистите на Варна

За втора поредна година пилотът Йордан Атанасов и навигаторът Янаки Янакиев бяха обявени за най-добрите варненските автомобилисти. Екипажът на спортен клуб АРТ Рейсинг, който през 2019 г. отново стана шампион в клас "ERT 2" в Балканския рали трофей, получи купите на победителите от директора на дирекция "Спорт" при община Варна Кристиан Димитров. Церемонията за връчване на XVI годишни автомобилни награди - Варна 2019, по традиция събра във Varna Mall десетки майстори на волана и високите скорости, призьорите от ретро рали шампионата и фенове на автомобилните спортове.

Най-добре представилите се през отминалата година бяха отличени с купи и грамоти от "Нептун моторспорт", "Авто мото ретро клуб – Варна", СБА и община Варна. Специално внимание организаторът на класацията Орлин Пенев отдели на победителите в националния ретро рали шампионат Стефан Друмев и Лиляна Максимова, спечелили титлата още с дебютното си участие.

Призове получиха още електромобилен клуб "Варна", организирал първото Еко рали в морската столица, и национален клуб "Трабант", представил най-атрактивното авто шоу за 2019 г. по повод 30-годишнината от падането на Берлинската стена. В него са участвали 80 източногермански коли от емблематичната марка, една от които реално се е врязала в "стената" и е успяла да я разбие.

Коментари

Задължително поле