Ела Пърнел живее в бункер

Услугата за стрийминг Amazon Prime Video пусна трейлър за мащабния фентъзи сериал „Fallout“, базиран на едноименната поредица от видеоигри. Кадрите с продължителност три минути имат експозиционен характер, представяйки главните герои и света, в който се развиват събитията.

„Fallout“ разказва историята на времето, когато в резултат на ядрена катастрофа бившата цивилизация се срива и планетата се превръща в пусти места и изоставени градски райони, подобни на сметища. Главната героиня Луси, изиграна от Ела Пърнел живее в подземното Убежище 33. Момичето е родено и израснало след края на света под опеката на своя високопоставен баща (Кайл Маклоклан). Идва моментът, когато Люси напуска бункера и открива външния свят. Други ключови герои са скуайъра Максимус (Арън Мотен) от мощното Братство на стоманата и хитрия ловец на глави Гул (Уолтън Гогинс).

Сериалът е режисиран от Джонатан Нолан и Уейн Ип, а сценарият е дело на Женева Робъртсън-Дуорет и Греъм Вагнер. Сезонът се състои от осем епизода, които ще бъдат пуснати на 12 април.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино