Елегантни ветерани водят армейците към Черна гора

ПОДГОРИЦА – Петима славни ветерани поведоха ЦСКА към Черна гора за реванша срещу „Титоград“ в Лига Европа. Подобно на миналата година ръководството не промени избора си – служителите на клуба Димитър Пенев и Пламен Марков, както Димитър Якимов, Георги Велинов и Петър Жеков. Петорката бе облечена в елегантни черни костюми. „Червените“ шефове амнистираха Жеков, който често не мери думите си и обижда ту бивши съотборници, ту клуба.

Димитър Пенев не спираше да се снима с фенове на летището в София. Всички го поздравяваха за рождения му ден, който празнува в петък, когато ЦСКА направи 2:2 с „Етър“. „Нищо страшно не е станало – успокояваше ги Стратега. – Ще наваксаме точките. И другите ще бъркат.“

По-малко от част продължи полетът на ЦСКА от София до Подгорица с Боинг 737. Шеф на делегацията е Данаил Ганчев, син на един от собствениците Гриша Ганчев. Много вероятно е бизнесменът да пристигне отделно за мача. В миналата еврокампания Ганчев изгледа не живо всички двубои на ЦСКА като гост – срещу „Рига“, „Адмира Вакер“ и „Копенхаген“.

За първи път в историята си „червените“ гостуват в бившата югославска страна в евротурнирите. В самолета се качи и бойна група от 30-ина видни запалянковци на ЦСКА, които никога не изпускат мач и на „Българска армия“.

Коментари

Задължително поле