Елпром Троян на изложение в Хановер

Фирмата е най-големият производител на електромотори в Източна Европа

Елпром Троян ще се представи на специализирания технологичен панаир в Хановер, който се провежда под надслов Индустрия 4.0, съобщиха от завода. В края на март представители на компанията се завърнаха от специализирания машиностроителен панаир в Екатеринбург – Русия с невероятни постижения и успехи. Такива се очакват и от участието в Хановер. Именно Германия и нейното правителството са основните двигатели в четвъртата индустриална революция, към която се причислява и Елпром Троян с множество награди и отличия. Това е и повода екипът на фирмата да е изключително горд от високата оценка и наградата на Германската Икономика за “Иновации” - 2017 г., както и от Златния Медал за “Иновации” от есенния Международен Технически Панаир - Пловдив - 2017 г., и останалите награди на предприятието.

Елпром Троян е най-големият производител на електромотори в България и Източна Европа. Заводът е символ и лидер в бранша. Това обаче е и огромна отговорност за екипа на предприятието, от което се очаква много. Неслучайно партньори и конкуренти следят отблизо работата на фирмата, за да се запознаят с тенденциите в сектора и бъдещото му развитие. Фирмата създава историята в бранша, осъзнава това и се отнася с цялата отговорност към този факт.

Елпром Троян е възникнал преди повече от 70 години, неслучайно точно в град Троян, който е е третият електрифициран град в България. Начело на завода застава основателя му г-н Марин Стаевски и шепа троянци, които днес наричат с гордост пионерите. Елпром Троян е символ на Троян и местните го приемат като част от историята на града. Троян е бил и остава символ на машиностроенето именно благодарение на Елпром Троян. Днес заводът е признат лидер в Индустрия 4.0 и това е доказателство за славата на Елпром Троян. Заводът - това са хората, благодарение на които днес успехите на компанията са реалност. Това са хората, които промениха света завинаги, това са всички елпромци, както се наричат гордо работилите в предприятието в Троян.

Днес Елпром Троян е водещ в бранша, а самият собственик на предприятието Младен Мондешки инвестира много време в това да преструктурира завода, за да направи поредния скок в бъдещето посредством иноваторския отдел и кибер инженерите. По този начин Елпром Троян отговаря на нарастващите и все по-високи изисквания на клиентите. Фирмата е сред визионерите в бранша и затова трябва винаги да е поне 10 години напред в технологичната и научно-развойната дейност. Това е бил Елпром Троян и така ще бъде, коментират от завода. Няма троянец, който да не е свързан по някакъв начин с завода.

Предприятието винаги е вървяло рамо до рамо със световните лидери в бранша и това го нарежда на челно място в индустрията. Компанията винаги е помагала и ще продължава да дава рамо на колегите в сектора, като приема това за своя мисия и задължение.

Елпром Троян се стреми да затвърди лидерските си позиции с участия на международни специализирани изложения, показвайки иновативните разработки на завода. А представянето на компанията е винаги високо оценено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес