Ел Маестро крие капитана

Капитанът на ЦСКА срещу „Адмира Вакер“ ще бъде енигма до началото на двубоя в четвъртък от 20 ч. Въпреки че титулярът Николай Бодуров е наказан, не е сигурно, че лентата ще се върне при Божидар Чорбаджийски.

Няма да коментирам дали ще е капитан“, лаконично отговори отговори треньорът Нестор Ел Маестро. Откакто сърбинът пое ЦСКА, Чорбаджийски изгуби лентата, която носи от 2015-а досега.

Ел Маестро бе критичен към Кристиян Малинов, който заедно с Бодуров си изкара червен картон след края на двубоя с „Рига“. „Направи нещо, но това е заради манталитета му – рече треньорът. - Малинов е важен за нас. Има някои тънки граници. Не знам защо Бодуров получи червен картон.“

Ел Маестро се надява ЦСКА да играе срещу „Адмира Вакер“, както през първите 25 минути на вторите полувремена на двубоите с „Рига“ и „Локомотив“ (Пд). „Шансовете са равни, няма да е изненада, ако спечелим – продължи наставникът. - Същото се отнася и ако австрийците бият. Няма да направя луди промени в състава. На някои позиции ще има размествания.“

Сърбинът повтори, че най-много двама футболисти могат да попълнят състава на ЦСКА до края на трансферния период. „Червените“ се завърнаха в Европа за първи път от 2014-а година. Преди мачовете с „Рига“ последната победа бе именно срещу австрийци – 2:1 над „Рапид“ във Виена през 2010 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ