Емилия: Дължа успеха си на мъжа ми (ВИДЕО)

В последно време Емилия жъне редица успехи в кариерата си.

Фолк звездата Емилияотправи публично поредна благодарност към съпруга си Жорж Башур и сподели, че дължи успеха на международните си хитове със свои колеги „Адреналина” и „Джале” именно на него. 

Изпълнителката на  "Пайнер" призна това във видео, което сподели в социалната мрежа. Емилия изтъкна, че се е насочила към чуждестранния пазар с подкрепата и мотивацията на мъжа си. Милионерът Жорж Башур я окуражил, че ще се справи блестящо и Емилия била окрилена да пробва с изпълняването не само различен стил музика, но и на испански, и на английски език.

„Благодарна съм на съпруга ми, че повярва в мен и ме убеди, даде ми куража, че мога да пея и на други езици и мога да изпълнявам по-различен стил музика. Въпреки че с него изобщо никога не сме искали да бягаме от фолка. Напротив, аз съм горда, че съм попфолк певица и такава ще си остана. Винаги искам да намирам във всяка една хубава песен попфолка и ще продължавам в същата посока – във всяка една песен, направена оттук нататък от мен, ще търся хубавата мелодия”, каза Емилия.

Тя издаде, че й предстоят много колаборации и песни с чуждестранни изпълнители. Певицата се допита до почитателите си дали да се насочи към хитове на испански, английски или да заложа на българския език. Съвсем очаквано последва вълна от коментари. В отговорите си Емилия зарадва феновете, които очакват нов попфолк хит или народна песен, че съвсем скоро ще представи такива. Готова е и с балада, която „чака реда си”, допълни тя.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on

 

Коментари

Задължително поле