Емилия Кларк може да се появи в сериал за Оби-Уан Кеноби

Актрисата вероятно отново ще влезе в ролята на Кира - приятелка на Хан Соло

Поредицата обединява герои от филми

Филмът “Хан Соло: Междузвездни войни. Истории” се превърна в един от най-скъпите в историята на киното и в същото време най-малко финансово успешен от всички филмови франчайзи на “Междузвездни войни”. Това сложи край на плановете за по-нататъшното издаване на пълнометражни ленти от тази история. След успеха на борбата за режисьорската версия на “Лигата на справедливостта”, феновете са уверени, че ще успеят да убедят създателите на филма и да получат продължение на приключенията на Хан Соло.

Порталът We Got This Covered съобщава, че мечтите на феновете са близо до реализиране, макар и в не точно такъв вид какъвто биха искали. Няма да има отделен филм, но сюжетните линии на предишните ще продължат в поредица за Disney +. Позовавайки се на източник, който по-рано съобщи потвърдената вече новина за участието на Асока Тано във втория сезон на The Mandalorian, порталът пише, че в последната версия на сценария за поредицата за Оби-Уан Кеноби се появява един от главните герои от “Хан Соло”. Става въпрос за Кира в изпълнение на Емилия Кларк. Порталът обаче предвижда, че сценарият вероятно ще претърпи още промени.

Кира е приятелка от детинство на Хан Соло и неговата първа любов. По време на действието на филма тя е член на престъпна групировка, която помага на Соло да реализира плановете си. Има смисъл Disney + да включва популярни герои от игрални филми в своите проекти. Може да се очаква е други емблематични герои да се появят в сериали на телевизионния канал.

Коментари

Задължително поле