Еркан Колчак Кьостендил снима бикините на жена си

Актьорът режисира рекламен клип за модната марка на съпругата му

Джансу Тосун създаде марка бельо, а съпругът й Еркан Колчак Кьостендил я подкрепи, като режисира рекламата. Тази стъпка на двойката постави началото на период, в който те ще се опитат да се пробват в напълно различна сфера – тази на търговията.

Тосун каза: „Всъщност тази идея се роди по необходимост. Не можах да си намеря  подходящи и добре изглеждащи бикини. В Турция е трудно да откриете нещо различно и модерно, защото има само една-две много добри марки. Ето защо си помислих, защо да не го направя и започнах да проектирам.“

Актрисата признава, че съпругът й Еркан Колчак Кьостендил, заснел рекламата за нейната марка, а като режисьор бил много дисциплиниран и отговорен. Тосун заяви, че са се забавлявали много на снимачната площадка. Еркан Колчак Кьостендил, който режисира реклама за първи път, подчерта, че съпругата му е работила „като луда“ за мечтата, която е имала от дълго време. Актьорът призна: „Тя ми предостави всички възможности да снимам нещо добро. Това беше първият рекламен клип, който режисирах, и аз съм много благодарен, че ми даде тази възможност.“

Той самият също имал няколко предложения за дизайна на бельото проектирано от съпругата му, но тя ги отхвърлила, тъй като, по думите й, били доста луди и нестандартни. Джансу призна, че не би успяла в новото си начинание, без подкрепата на съпруга си.

Известен с това, че е режисьор на новия филм с участието на Бюлент Шакрак, Кьостендил споделя: „Тази година е режисьорският ми дебют в киното и рекламата. Имам подготовка за филм. Надяваме се, че ще бъдем на снимачната площадка през август. Има солиден персонал, надявам се да е добър“, каза той.

Признавайки, че е трудно да си режисьор, актьорът се с усмивка сподели: „Чакам дните, когато ще се върна към актьорството. Малко по-спокойна актьорска игра.“ Феновете с нетърпение очакват дали актьорът, който е на екран от 4 сезона с образа на Вартолу Садетин в сериала „Ямата“, ще се завърне в сериала.

На снимачната площадка на сериала "Семейство" през 2016 г. Колчак се среща с актрисата Джансу Тосун. Сценичният роман скоро се превръща в житейска връзка. Няколко години младите хора просто разговарят и едва през 2018 г. момичето се мести да живее с любимия си. 11 август 2018 г. двамата сключват брак в град Олимп.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес