ЕС на спешна среща заради напрежението между САЩ и Северна Корея

Върховният представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Федерика Могерини свика спешна среща на посланиците на държавите от Европейския съюз по повод напрежението между САЩ и Северна Корея, на което светът стана свидетел през последните дни, съобщава Der Spiegel.

В рамките на преговорите, които трябва да се проведат в понеделник, 14 август, трябва да бъдат обсъдени „следващите възможни стъпки“ на ЕС в кризата, подчерта говорител на Брюксел.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Следващата стъпка е да се обадят във вашингтон да питат какво се иска да правят.

  2. От към САЩ се носи миризма на страх и краварски фъшкии. В Корея ще отнесат дръвцето и за това им треперят мартинките. Страхливците от САЩ си търсят съюзници, защото ги е страх, че в Корея ще е по зле от Виетнам. Браво на Корея, сложи край на легендата за военното надмощие на краварите. А те , за да се правят на силни се казаниха на Венецуела. Смях , голям смях, жалки краварски фъшкии и боклуци, окъкаха се 🙂 Удри макя им боклуци, да се наврат в кучи ауспух и да си седят там макя им мърши.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.