На 24 февруари 2019 да почерпят

Мартин, покровителят на българите в Европа Председателят на фондация “България” издава 2 списания, за да подпомогне бедстващи сънародници

Предупреждение за ниски температури в 12 области утре

Мадуро прекъсна дипломатическите отношения с Колумбия

20 хиляди протестират пред казармите на Националната гвардия в Каракас

Кораби на НАТО акостираха във Варна

Премиерът Борисов на среща на върха между ЕС и Лигата на арабските държави

Цветанов в Благоевград: ГЕРБ трябва да показва предимствата на ЕС, а не да говори като БСП

Хуан Гуайдо: Високопоставени чиновници на Мадуро са избягали в Турция

Алберт Попов: В България и стените помагат, надявам се да зарадвам публиката

Паргов: Крайният срок БСП да се върне в парламента е 27 май

Сърби кандидатстват за прием в армията на Косово

Полицаите, пострадали при ареста на 17-годишен таксиджия: Законът трябва да ни защитава повече

Хамид Хамид: ДПС остана единствената опозиция в парламента

Ябълките са естествен щит срещу болестите Те са единствените плодове, подходящи за десерт

Жельо Бойчев: Промяната е неизбежна. Гласувайте с бюлетина номер 10

Снимка: Канал 3

„Днес България е изправена пред съдбовен избор. Българските граждани ежедневно се сблъскват с липсващата справедливост. Шепа хора решават съдбата ни. Бедността и големите неравенства стиганха своя предел.  Младежите ни напускат страната, българската нация се топи и изчезва. Затова промяната днес е неизбежна.” Това заяви водачът на листата на „БСП за България” в 23 МИР София Жельо Бочев пред събралите се над 2000 членове и симпатизанти на левицата по време на заключителния митинг-концерт на социалистите в столицата.

„Нашият избор е суверенна България, в която правителството няма да продава и търгува с националните интереси. Държава, в която ще има правила за всички, възмездие и наказание за всеки, който ги наруши”, подчерта Жельо Бойчев цитиран от пресцентъра на партията. Той посочи, че левицата иска България, стъпила на своите корени, традиции, духовност и култура. „Това може да го направи само един силен, здрав, образован, работещ и обединен народ. Как да го направим – като гласуваме с бюлетина номер 10”, посочи той пътя на промяната.

„Ние поемаме ясен и категоричен ангажимент – да работим срещу престъпността, корупцията. Гаранция за подкрепа на българското производство и българската икономика. Ще отстояваме образование, което гарантира грамотност. Ще отстояваме правото на всеки българин за достъпно и качествено здравеопазване и ще гарантираме сигурност на българските граници и сигурност на всеки български дом”, категоричен бе водачът на листата на левицата. „Затова молбата ми към всички е – гласувайте на 26-ти март. Направете го не заради нас, заради БСП. Направете го заради вас, заради бъдещето на вашите деца, заради България. За да бъдем достойни граждани в една просперираща държава”, каза още Бойчев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.