Жена твърди, че е заплашвана с нож, а приятелят ѝ е пребит от прокурорския син Васил Михайлов

Нов свидетелски разказ за насилие и жестокост към двама души по случая с прокурорския син от Перник. Пред камерата на bTV говори млада жена, която твърди, че е заплашвана с нож от Васил Михайлов, след като той е пребил приятеля ѝ до припадък.

За нападението Михайлов е подсъдим. А след като bTV публикува скандален запис от телефонен разговор със закани за убийство, днес потърсихме отговори от прокурорския син. 

„Аз, ако реша да те убия, аз ще те убие по начин, по който никой няма да разбере. Разбираш ли“, казва гласът в записа. На въпрос дали неговият глас, Михайлов отговори: „Вие сте журналисти и сигурно знаете. Аз съм добър човек и не заплашвам хора“.

Записът е направен от бившата приятелка на Васил Михайлов – Боряна Рангелова, казва самата тя. Твърди, че мъжкият глас бил този на прокурорския син.

Михайлов е с две обвинения за общо 11 престъпления. Днес едното от делата срещу него беше отложено заради болни адвокати. Като свидетел в съда дойде и Белослава, за да разкаже за запознанството си с прокурорския син от 9 април миналата година.

„Моят приятел Никълъс е казал на неговата бивша приятелка „тая“. Помоли моя приятел да отиде да се разберат нещо, да поговорят. Започна да го удря с плесници в главата, свали го на земята, след това всички удари бяха изцяло в главата му - с ритници, с коленца, с юмруци“, разказва Белослава Йорданова.

Младата жена казва, че през цялото време крещяла за помощ пред няколко свидетели.

„Взе ножа от негов приятел и започна да ми замахва, крещейки цинизми, че трябва да млъквам. Молейки се пред петима свидетели да направят нещо, те стояха отстрани и наблюдаваха, някои снимаха, трети подават нож“, допълва Белослава.

Момичето успяло да подаде сигнал на 112. Под умите ѝ едва тогава насилието било прекратено от Михайлов.

„Реших да говоря сега, защото забелязвам, че това се превръща в тенденция. Колко много такива хора се навъдиха и продължават да си живеят безнаказано“, казва още потърпевшата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право