Женско царство в „Мъже в черно: Глобална заплаха”

Ефектите не успяха да спасят фантастичната комедия

„Мъже в черно: Глобална заплаха” е заглавието на продължението на „Мъже в черно”, което е опит и за рестарт на цялата поредица. Критиците не останаха очаровани от филма, зрителите в САЩ също останаха равнодушни и му осигуриха скромни приходи за премиерния уикенд, доста под очакванията. Ефектите не успяха да спасят фантастичната комедия, която предлага изобилие от политическа коректност и феминистки послания. В „Мъже в черно: Глобална заплаха” доминират жените. В центъра на историята е героинята на Теса Томпсън. Нейният партньор е изигран от Крис Хемсуърт.

Този път агентите, които винаги са пазили човечеството от боклука на Вселената се отправят към Лондон, за да се изправят срещу най-голямата глобална заплаха до момента - къртица в тяхната собствена организация.

Режисьор на „Мъже в черно: Глобална заплаха”е Ф. Гари Грей („Италианска афера”, „Straight Outta Compton”, „Бързи и яростни 8”), а сценарият е дело на Арт Маркъм и Мат Холоуей („Железният човек”, „Трансформърс: Последният рицар”), по образи създадени от Лоуел Кънингам. Продуценти са Уолтър Ф. Паркс и Лори МакДоналд, а Стивън Спилбърг отново е изпълнителен продуцент заедно с Бари Зоненфелд. В ролите освен Крис Хемсуърт и Теса Томпсън са още Лиъм Нийсън, Ема Томпсън, Ребека Фъргюсън, Кумейл Нанджиани, Рейф Спол и др.

Коментари

Задължително поле