Живко Миланов: Мислим само за дербито с ЦСКА

Капитанът на „Левски“, бранителят Живко Миланов, успокои феновете, признавайки, че клубът функционира перфектно към днешна дата. Юношата на „сините“ допълни, че тимът е готов за предстоящото дерби с ЦСКА на 15-и февруари и в съблекалнята се мисли само за триумф над градския съперник.

„Свършихме доста работа по време на тези два лагера – обяви Миланов при прибирането на отбора от Алания. - Мисля, че „Левски“ ще е готов за първия мач на 15-и с ЦСКА. Надявам се да стартираме с победа и нещата да потръгнат.“

Опитният футболист коментира и случващото се в отбора по високите етажи: „Притеснения нямаме от нищо. До момента клубът си работи перфектно. Нормално е постоянно да излизат новини и футболистите да ги четат и да питат. Но това не е наша работа, а на хората над нас. Когато има някаква неяснота и нещо започне да не функционира, тогава ще питаме. Дотогава това не е наша работа.“

По този начин Миланов даде да се разбере, че играчите се стараят да не обръщат внимание около неяснотата с бъдещето на „сините“. По-рано тази година собственикът Васил Божков обяви, че няма как да издържа клуба, ако държавата му вземе „Национална лотария“.

Сега пред „Гонг“ неговият адвокат Боян Кайров разкри, че собственикът ще продължи да помага финансово на „сините“, а клубът е осигурен до лятото. Тази вечер изпълнителният директор Павел Колев се среща с представители на Националния клуб на привърженици, за да дискутират най-горещите въпроси.

Коментари

Задължително поле