Боил Банов за предстоящото събаряне на сградата на книжарница „Хеликон“: Обявявам пълен стоп на действия на площад „Тройката“ Обследване на експерти ще реши коя сграда е паметник на културата

„Булгартрансгаз“: Не сме уведомявани за подизпълнител на газопровода „Турски поток“

Вижте Мегз без капка грим (СНИМКА)

Ученици представят в макети шедьоври на Колю Фичето На финала на национален конкурс в Младежкия дом във Варна

Ирански заместник-министър на здравеопазването е заразен с коронавирус (ВИДЕО)

Горски от Североизтока задържаха 3 каруци и кон

Българско семейство е сред блокираните в хотел в Тенерифе заради италианец с коронавирус

Набират потребители по програмата за грижа в домашна среда

Първи случаи на коронавирус в Хърватия и Австрия

Пътниците на полет от Техеран за Истанбул са поставени под карантина

Организират за първи път празника Сирни заговезни в Елена

Шофьор блъсна пиян пешеходец

Тръмп: Ако изгубя изборите, борсата ще се срине

Индия планира да закупи от САЩ отбранителна техника за над 3 милиарда долара

Чеченец от ИДИЛ се представял за Марадона в Албания

Жилища до морето от 288 лв./кв. метър

От НАП продават апартамент от 31,59 кв. м в к. к. “Слънчев бряг-Запад” с началната цена 60 хил. лв.

За два огромни апартамента във Варна с 12 паркоместа искат 892 хил. лв.

Склад в морската столица за 254 хил. лв.

Жилища край морето продава Националната агенция за приходи като цените започват от 288 лв. за кв. м. Наред с търговете с ниски начални цени, от НАП продават и огромен мезонет във Варна, предназначен за хора с големи финансови възможности.

Най-изгодно излиза покупката на апартамент от 45,92 кв. м в к. к. “Слънчев бряг-Запад” с начална цена е 13 250 лв., което прави по 288,5 лв.\кв. м. Цената е толкова ниска тъй като това е трети опит за продажба на жилището. Апартаментът е от две стаи и баня с тоалетна, но досега не са намерени купувачи, може би защото е на нулевия етаж – под кота терен в 7-етажна хотелска сграда. Може би е бил предназначен за персонала, но сега се продава.

В същата сграда от НАП продават още три апартамента на нулевия етаж с площ 18-19 кв. м и начална цена 6500 лв. Те се състоят от стая и баня с тоалетна и излизат по около 342 лв.\кв. м. Жилищата не могат да предложат лукс, но ако човек просто иска стая край морето това е идеална възможност.

За хората, които искат да живеят в луксозен и просторен апартамент, от НАП също имат идеално предложение. За продажба на един търг с обща цена са обявени два апартамента, 12 паркоместа към тях и винарна в жилищна сграда на ул. “Илинден” №1 във Варна. Първият апартамент е мезонет. Първото му ниво е на петия етаж, а второто ниво е на терасовиден етаж на сградата. Площта на жилището е 318 кв. м, като към него има и тераса от 70,30 кв. м. Вторият апартамент е на терасовидния етаж и е с площ 88,1 кв. м. Началната цена за двете жилища, паркоместата и винарната е 892 350 лв. Това е втори опит за продажба на имотите.

За тези, които вече имат жилище във Варна, се продава едно място от подземен паркинг на ул. “Кап. Петко войвода” №13 с начална цена 22 500 лв.

Ако човек развива бизнес във Варна интересен може да му се стори търг за продажба на склад от 464,90 кв. м на ул. “Д-р Василаки Пападопулу” №44 с цена 254 500 лв.

От НАП продават и апартамент край морето, който върви заедно с обзавеждането, и човек веднага може да се нанесе. Той отново е в к. к. “Слънчев бряг-Запад”, в чудесен туристически комплекс с басейн във вътрешния двор. Площта му е 31,59 кв. м, а началната цена е 60 хил. лв.

 

Заведение в Пловдив за 300 хил. лв.

Търсят собственик на шивашки цех в Плевен

Сред търговете на НАП има и интересни предложения за хора със собствен бизнес. Например продава се заведение в Пловдив с начална цена 300 хил. лв. То представлява Кафе-клуб на няколко нива – склад от 57,62 кв. м и още две нива за клиенти от 107,02 кв. м и 123,27 кв. м, намиращ се на бул. Освобождение №89.

Продава се и масивна сграда от 991 кв. м в Плевен, в която има шивашки цех – две зали за шиене, гладачно, кроялно, два офиса, две съблекални, стая за почивка, кухненски бокс, склад и две тоалетни. Подовете в помещенията са с теракот, а дограмата – алуминиева. В с. Граматиково, Бургаско пък се продават магазин за 35 892 лв., ресторант за 23 586 лв. и поземлен имот от 2100 кв. м и начална цена 23 хил. лв.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.