Жилищен парк "Royal Garden" спечели специален приз в конкурса "Сграда на годината"

Един от най-предпочитаните комплекси в град Пловдив „Royal Garden“ е сред победителите в деветнадесетото издание на годишните награди за постижения в областта на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България – „Сграда на годината” 2020.

Жилищният парк на Галакси Инвестмънт Груп спечели Специална награда в категорията "Жилищни комплекси и многофамилни сгради". Най-добрите реализирани проекти за последните дванадесет месеца бяха обявени на официална церемония, която се състоя на 21 дeĸeмвpи в „Национална опера и балет“.

Призът беше връчен на управителя на дружеството Константин Бояджиев, който поднесе благодарности на всички, участвали в реализацията на проекта.

„„Royal Garden“ създава ново усещане за живот в градска среда и споделя визията ни за модерен дом. Предложихме нещо ново, радвам се, че идеята ни беше оценена високо от пазара и много хора го избраха за свой дом.“, сподели Бояджиев. По думите му, комплексът отговаря напълно на високите стандарти за функционалност и комфорт.

„Royal Garden“ е комплекс от затворен тип, разположен в най-атрактивната и озеленена част на град Пловдив - квартал "Отдих и ĸyлтypa". Двете хармонично разположени сгради на жилищния парк разполагат със светли и просторни апартаменти и обширни тераси с прекрасни гледки. Последните два етажа имат опция за 360-градусови гледки и премиум големина на жилището. Специално внимание е обърнато на интериора на общите части. Фоайетата са с двойна височина, проектирани и изпълнени така, че да създадат усещане за уют още при влизане в сградите. В красивата вътрешна градина на „Royal Garden“ са обособени комфортни кътове за отдих и визуални връзки с околните пространства.

Националният конкурс стартира през 2002 г. от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на инвестициите, архитектурата и строителството. Жypи oт пpeдcтaвитeли oт pecopнитe инcтитyции, бизнeca, ĸyлтypaтa, aĸaдeмичнитe и пpoфecиoнaлни oбщнocти oпpeдeли тазгодишните нocитeли нa aвтopитeтнaтa нaгpaдa. Heгoв пpeдceдaтeл e инж. Валентин Йовев, зaм.-миниcтъp нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo. Символ на конкурса е статуетката "Човекът и неговото творение", дело на известния скулптор Петко Москов.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти