Завладяващ концерт за финала на грил турнето в София

Rewind, Heart of Dixie Band, Акага и Zuco 103 ще забавляват тази неделя посетителите на най-мащабното грил събитие в София

Дългоочакваният финал на най-мащабното грил турнe, организирано от Lidl и Coca-Cola, ще изненада всички фенове със голям концерт на поляната зад Музея „Земята и хората“ в София. От 10:00 ч. до 22:00 ч. на 3 септември, всички жители и гости на столицата ще имат възможността да се включат в общата инициатива под надслов „Да споделим грила!“ и да отпразнуват заедно ценното време, прекарано сред семейство и приятели, с вкусна и качествена храна, освежаващи напитки и много забавления и изненади. За да бъде истински запомнящ се финала на почти двумесечното турне, организаторите са поканили 4 банди, които ще завладеят българските фенове с комбинация от рок, суинг, джаз, бразиелектро и щури фънк ритми, под звездното небе в неделната вечер.

Веднага след обявяването на победителя в Националния грил турнир в 18:30 ч., на сцената ще се качат уникалните Rewind, които ще подгреят всички фенове с лежерен рок, кавъри на световни хитове и авторски парчета със закачливи текстове. Веднага след тях, изключителните музиканти от Бърно, Heart of Dixie Band, ще раздвижат публиката със свежи суинг ритми, включващи съвременни интерпретации на най-известните парчета на 20-те и 30-те години на миналия век. От тях щафетата ще поеме една от най-любимите български групи – АКАГА, които с уникална комбинация от фънк, рок, денс, соул и реге ще заредят публиката с още повече настроение и енергия и ще ги подготвят за Zuco 103. Холандската банда ще постави кулминацията на вечерта с перфектен микс от бразиелектро и фънк.

Освен богатата музикална програма, организаторите от Coca-Cola и Lidl са предвидили различни атракциони за деца и възрастни през целия ден, както и грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева. Посетителите на събитието ще могат да опитат от специално разработеното меню, приготвено от умелите майстори на грила, но в същото време, всички желаещи ще могат сами да си приготвят апетитни бургери, стекове, ребра или да импровизират с различни качествени продукти. Най-запалените грил фенове ще могат да спечелят и възможност за уникални кулинарни дегустации "Да споделим грила, високо в небето", които ще се провеждат през целия ден на специално изградена на височина от 40 метра платформа, в близост до поляната.

София е последната спирка на инициативата и кулминацията на турнето, където ще се проведе и финалът на Националния турнир по спортен грил. В пряк двубой на живо, шестимата регионални победители от Стара Загора, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София ще бъдат предизвикани от шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков и ще се борят за титлата Грил майстор на България и голямата награда от 2500 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл