Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

„Заводски строежи ПС“ спечели 2 приза в регионалния конкурс „Сграда на годината“

Жилищната сграда на ул. „Каймак чалан“ №5 в гр. Пазарджик с инвеститор и строител фирма „Заводски строежи ПС“ ЕАД – Пазарджик спечели приз за сграда на годината за 2016г. в Регионалният конкурс „Сграда на годината“ след гласуване от авторитетно жури. Кооперацията спечели и отличието за „Сграда на публиката“ след проведено онлайн гласуване на сайта на областното представителство на Камарата на строителите в България. Наградите в регионалния конкурс за „Сграда на годината“, който се провежда под егидата на Камарата на строителите в България и Регионалната колегия на строителите в гр. Пазарджик бяха раздадени на официална церемония в гр. Пазарджик във вторник.

Това е поредно отличие за сграда построена от „Заводски строежи ПС“ в регионален и национален мащаб. Фирмата печели престижния приз „Строител на годината“ на регионалните строителни камари в община Пазарджик – КАБ, КИИП и КСБ през 2015г. Тогава тя е отличена и с награда за „Сграда на годината“ за новоизградените вили за настаняване в местността „Дъното“ на брега на яз. Батак.
Регионалният конкурс „Сграда на годината“ се организира от 2008 година, по идея на областния управителен съвет на КСБ ОП – Пазарджик. Оттогава досега фирма „Заводски строежи ПС“ ЕАД печели награди в няколко категории.

Луксозната жилищна кооперация на ул. „Каймак чалан в Пазарджик е разположена в центъра на града. Архитект на зданието е Николай Младенов. Конструкцията е монолитна, скелетно-безгредова съставена само от плочи и носещи стоманобетонни шайби и колони, което осигурява възможности за индивидуалното разпределение на помещенията в апартаментите. Сградата е с модерна визия, съчетаваща фасада от силиконова мазилка и парапети от ковано желязо със стилен дизайн. Има 4 надземни етажа с разгъната застроена площ от 1666,37 кв.м. Апартаментите в нея с подземи гаражи са 11 на брой, като на всеки етаж са разположени по три апартамента, а на последния два. Жилищата на последния етаж предоставят просторни панорамни тераси.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете