Пожар избухна на два кораба в Черно море, 10 души загинаха

Легализиране на проституцията и притежаването на оръжие иска главният прокурор на Украйна

Великомъченик Славиша

На 22 януари 2019 да почерпят

Западът против глобализацията И Путин няма да участва в срещата в Давос

Задължават със закон президента на Киргизстан да носи националната шапка

Георг Георгиев: Поне година таксите за българите във Великобритания няма да бъдат променяни

5-годишно дете почина от пневмония след прекаран грип

Ципрас: Македонците разграничават своята идентичност от древногръцкото наследство

Транспортната комисия в ЕК решава за бъдещето на пакета „Мобилност“

ЕС отхвърля възможността за преговори с Лондон по сроковете на предпазния механизъм

Седмица на македонското кино стартира в София

Държавата клечи пред Тома Белев и жена му „Еколозите“ усвояват 100 милиона евро за биоразнообразие

Красиви изпълнения на кънки откриха ледената пързалка в Благоевград (СНИМКИ)

Талибаните и специалния пратеник на САЩ разговарят в Катар

„Заводски строежи ПС“ спечели 2 приза в регионалния конкурс „Сграда на годината“

Жилищната сграда на ул. „Каймак чалан“ №5 в гр. Пазарджик с инвеститор и строител фирма „Заводски строежи ПС“ ЕАД – Пазарджик спечели приз за сграда на годината за 2016г. в Регионалният конкурс „Сграда на годината“ след гласуване от авторитетно жури. Кооперацията спечели и отличието за „Сграда на публиката“ след проведено онлайн гласуване на сайта на областното представителство на Камарата на строителите в България. Наградите в регионалния конкурс за „Сграда на годината“, който се провежда под егидата на Камарата на строителите в България и Регионалната колегия на строителите в гр. Пазарджик бяха раздадени на официална церемония в гр. Пазарджик във вторник.

Това е поредно отличие за сграда построена от „Заводски строежи ПС“ в регионален и национален мащаб. Фирмата печели престижния приз „Строител на годината“ на регионалните строителни камари в община Пазарджик – КАБ, КИИП и КСБ през 2015г. Тогава тя е отличена и с награда за „Сграда на годината“ за новоизградените вили за настаняване в местността „Дъното“ на брега на яз. Батак.
Регионалният конкурс „Сграда на годината“ се организира от 2008 година, по идея на областния управителен съвет на КСБ ОП – Пазарджик. Оттогава досега фирма „Заводски строежи ПС“ ЕАД печели награди в няколко категории.

Луксозната жилищна кооперация на ул. „Каймак чалан в Пазарджик е разположена в центъра на града. Архитект на зданието е Николай Младенов. Конструкцията е монолитна, скелетно-безгредова съставена само от плочи и носещи стоманобетонни шайби и колони, което осигурява възможности за индивидуалното разпределение на помещенията в апартаментите. Сградата е с модерна визия, съчетаваща фасада от силиконова мазилка и парапети от ковано желязо със стилен дизайн. Има 4 надземни етажа с разгъната застроена площ от 1666,37 кв.м. Апартаментите в нея с подземи гаражи са 11 на брой, като на всеки етаж са разположени по три апартамента, а на последния два. Жилищата на последния етаж предоставят просторни панорамни тераси.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.