Завръщането на Джулия Робъртс

Трилър поредицата “Homecoming” се цели високо

Режисьор е Сам Исмаил

Джулия Робъртс следва примера на много свои колеги от голямото кино и решава да се завърни с престижен тв проект. Поредциата “Homecoming” e дело на създателя на “Mr. Robot” Сам Исмаил и представлява психологически трилър, адаптация на популярния едноименен подкаст на Илай Хороуиц и Майка Блумбърг, съобщава operationkino.net= Джулия Робъртс се превъплъщава в терапевта Хайди Бъргман, която работи в Homecoming Transitional Support Center – база, помагаща на войници да направят прехода към цивилен живот.

Един от тези войници, нямащ търпение да започне следващата фаза от живота си, е Уолтър Круз (Стивън Джеймс), а човекът, който наблюдава работата на Хайди и ръководи базата, е Колин Белфаст (Боби Канавали) – амбициозен чиновник, чиито маниакални изисквания загатват за нечисти мотиви. Четири години по-късно Хайди е започнала нов живот в малко градче, където живее с майка си (Сиси Спейсик) и работи като сервитьорка. Когато служител на Министерството на отбраната (Шей Уигам) идва при нея с въпрос защо е напуснала предишната си работа в центъра, Хайди започва да осъзнава, че истината е съвсем различна от историята, която разказва на самата себе си…

Режисьор на всичките 10 епизода на “Homecoming” е Сам Исмаил (”Mr. Robot”), а сценарият е на създателите на оригиналния подкаст Илай Хороуиц и Майка Блумбърг. В ролите освен Джулия Робъртс, са още Стивън Джеймс, Боби Канавали, Сиси Спейсик, Шей Уигам, Алекс Карповски, Дермът Мълруни, Хонг Чау, Джереми Алън Уайт, Сидни Поатие и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино