Зазидаха част от дома на жена във Вършец

зид

Заради спор за собственост съседи са зазидали част от жилището на жена във Вършец и са присвоили стаи. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

58 годишната Цветана С., която живее във Велико Търново, но има дом и в северозападния курорт, пристигнала във Вършец преди дни и с ужас видяла, че част от стаите в апартамента й липсват. Неизвестни все още строители без знанието и съгласието на собственичката свалили вратите на банята и тоалетната и на обща стая на втория етаж на къща, зазидали ги, а после разрушили вътрешни стени и присъединили помещенията към съседен апартамент. Жената веднага подала сигнал в полицията и пазителите на реда пристигнали на мястото. Те установили, че преустройството е било извършено между 20 юли миналата година и началото на юли тази година, когато Цветана С. не била във Вършец.

Най-вероятно присвояването на стаите е дело на съседи, които от години са в конфликт с жителката на Велико Търново. Спорът ще се реши в съда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България