Заловиха Чистача в Слънчев бряг, обирал правещи секс в морето

Крадец - гастрольор от Монтана, който се хващал на работа като чистач, за да прикрие обирите си, бе заловен в Слънчев бряг. "Дебнахме крадеца цяла седмица, накрая го сгащихме в 04 часа призори на плажа, в момент, в който извършваше поредна кражба", разказаха участници в акцията от РУП Слънчев бряг. Полицаите дори го наричали помежду си "Чистача", защото се хващал за по няколко седмици на работа по кухни на заведения като общ работник, но предимно като хигиенист.

Жертви на Чистача били влюбени или пияни, които нощем влизали в морето да правят секс и оставяли вещите си на плажа без надзор.

Заловеният е криминално проявен. При претърсването на обитавана от Р.Б. квартира, разположена в комплекс «Гербер» са открити 18 мобилни телефона «Айфон»и още девет мобилни телефона от други марки, чифт маркови слънчеви очила, четири ръчни часовника и преносима «бисквитка» за интернет – предмет на кражби от плажната ивица на Слънчев бряг.

Установено е, че е автор и на следните кражби: на 23.07.т.г., около 04.00 ч., от плажа пред х-л «Феникс» в Слънчев бряг отмъкнал оставена без надзор дамска чанта, собственост на 17 годишна софиянка. На 04.08.т.г. около 18.00 ч. от шезлонг на басейна до хотел «Планета» в Слънчев бряг извършил кражба на два мобилни телефона, собственост на 20 годишна украинска туристка.

Коментари

Задължително поле