Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

NBC не подновиха договора му

Продуцентите не правиха нищо, за да задържат основната си звезда в сериала

Според Collider новата книга “Office: The Untold Story of the Greatest Sitcom 2000”, разкрива истинската причина, поради която Стийв Карел реши да напусне поредицата преди окончателното й приключване. При написването на книгата, авторите интервюираха звукорежисьора на телевизионното шоу Брайън Уитъл, който каза следното:

“Веднъж седях до Карел и той ми обясни за какво става въпрос. Преди това той даде интервю по радиото и случайно, почти несъзнателно, спомена, че седми сезон може да бъде последен за него. Той не планираше да говори за това свое намерение. Освен това той все още не беше взел окончателно решение. Но когато го изрази гласно, другите хора, участващи в шоуто, изобщо не реагираха. Те не се втурнаха и не казаха: “Какво? Искаш да си тръгнеш? ” Той каза, че от тяхна страна не последвала никаква реакция... Когато стана ясно, че той наистина мисли да си тръгне, никой от шефовете на шоуто не си направи труда да го задържи в актьорския състав.”

Фризьорът Ким Фери потвърди тази информация, като разказа същата история: когато приключил договора на Карел, NBC не са му предложи нова сделка. Директорът на кастинга Алисън добави:

“Доколкото си спомням, Карел щеше да участва в още един сезон, но NBC по някаква причина не подновиха договора му... Всичко беше толкова глупаво. Дори не знам какво да кажа повече за това. Просто е глупаво.”

Коментари

Задължително поле