Участникът в „Гласът на България” по БТВ Тодор Ковачев пред „Труд”: Рокът е музика на почтеността и свободата

Когато вестите пърхат с крила Пощенските гълъби се използват от векове до днес

Във Варна правят уникална трансплантация на дървета Спасиха 50 липи, кипариси и ели от отсичане заради нов строеж

Няма следа от 2-годишния Юлиян от село Равнец Врачка казала на майката, че е в къща при жена

Жена падна в огън в Монтана и загина

Зам.-министър Ципов: На територията на Любимец, Елхово и Малко Търново няма да се строят бежански лагери

България и Япония засилват сътрудничеството си в редица области и развитието на Западните Балкани

Гамбийският нападател Али Соу пред „Труд“: ЦСКА е отбор, който трябва да гони всички трофеи

Пулев: Не бях получавал такава аркада през целия си живот, но знаех какво мога

Трима младежи с амфетамин задържаха в Кубрат

Житейските драми на ледената кралица Ирина Pоднина Знаменитата фигуристка никога не е побеждавана по време на голямо състезание в продължение на 11 години

80 разрешения за СРС-та е дал Окръжен съд – Велико Търново за година През последните две години исканията са се увеличили

МВнР: Няма българи на борда на круизния кораб, аварирал край Норвегия

Над 10 000 зрители аплодираха шоуто на Царевец и концерта с лазери „Парти в парка” в Търново

Росен Желязков: Борисов и Цветанов няма да заметат темата с имотите Скандалът е свързан с изборите, заяви транспортният министър

За красотата и съвършенството: БТЛ Индъстрийз и Конгреса по дерматология в Богота

БТЛ Индъстрийз е добре позната компания у нас. От години фирмата присъства успешно на българския пазар, като осигурява хай-тек оборудване на редици здравни заведения както в България, така и в чужбина.

Международната компания, специализирана в производството и дистрибуцията на иновативна медицинска техника, участва активно във всяко едно от медицинските събития по света – конгреси, симпозиуми, обучения и демонстрации, за да предложи продукти без аналог.

БТЛ Индъстрийз взе участие и в ежегодния Конгрес на дерматолозите в Колумбия. Авторитетното събитие събра над 3000 специалисти в областта на естетичната медицина и дерматологията – учени, лекари и производители на специализирана апаратура. Те обмениха опит и запознаха всички присъстващи с успешните практики в дейността си.

Някои от поканените лектори нямаха възможността да присъстват на живо на събитието, но новите технологии съдействаха за включването им във форума. Семинарите открехнаха редица вратички в необятната наука и помогнаха на прохождащите в тази област да обогатят опита и познанията си.

На изложението БТЛ представи своите апарати за естетично оформяне на тялото и борба с целулита, както и уреди за справяне с бръчките и петната по кожата. Много специалисти в естетичната медицина споделиха успешния си опит в използването на тези уреди и удовлетворението на пациентите от постигнатите резултати. Интересът към продуктите на БТЛ Индъстрийз доведе до значителен брой заявки за използването на представените апарати в практиката на специалистите.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.