Дневен хороскоп на Алена за неделя, 23.02.2020

На 23 февруари 2020 да почерпят

Кралски особи ритат трона в името на любовта

Десетки арестувани при антиправителствени протести в Казахстан

Кристалина Георгиева: Икономическият ръст на Китай ще бъде по-малък от очакваното

Марсилия до дъно

Караянчева за прекратения Луковмарш: Антисемитизмът, расизмът и ксенофобията нямат място в обществото ни

Черногорец издигна 6-тонен пилон с най-голямото българско знаме в София

Владислав Горанов: Ако погледнем числата, държавата се развива изключително успешно

Японските власти пуснали 23-ма пътници от „Даймънд принсес“, без да ги проверят за коронавирус

Външно министерство: Провеждането на Луковмарш бе предотвратено благодарение усилията на българските власти

Шефът на „Райънеър“ иска по-щателни проверки на мъжете мюсюлмани по летищата

Франция започна закриването на най-старата си АЕЦ

Луковмарш не се проведе

Коронавирус и в Обединените арабски емирства

За първи път Въргала споделя тайни от интимния си живот Актьорът разказва в Деня на влюбените пикантерии за любовните си похождения

Влади Въргала в неговия спектакъл

Защо алкохолизма прилича на неизлечимата лудост да се влюбваме – такива са откровенията на Влади Въргала в светивалентиновски спектакъл, който той ще изиграе навръх Трифон зарезан. Въргала разказва нечувани и невъобразими пикантерии от интимния си живот и любовния си опит.

Ако искате да се уверите, че половинката Ви ще издържи и най-непоносимите провокации, заведете я на театър! На 14 февруари в театър Сълза и смях, неуморимият Въргал ще сподели тайни от любовния живот на Карамфилов и други персонажи, с които съжителства под една кожа и дели екран и сцена повече от петдесет години.

По случай комбинирания празник – Трифон зарезан и Свети Валентин, той преосмисля посланията на моноспектакъла си.

Този месец актьорът отбеляза една година от премиерата на „Мемоарите на един въргал“. От тогава комикът с нежно сърце и здрав черен дроб обиколи няколко държави в Европа и почти всички градове в България, като всеки път променя съдържанието и си припомня нови събития и факти от делириумното (по собствените му думи) битие. Този път е решил представлението да е посветено на двата празника. Ще разкаже случки от личния си живот, несподеляни досега, свързани с най-сладките и коварни опиянения, това от любовта и другото – от алкохола. (Ще разкрие истини от първа ръка, за случки приписвани му от медиите).

След представлението в София, спектакълът ще се представи пред нашите сънародници на 22 февруари в Кьолн.

Защо Любовта е най-коварният наркотик и как да прецакаме пожизнената напаст? За цената на мачовския ербаплък и как най-изпеченият играч си е малко прост при челен сблъсък с женската немощ, която поваля и зашеметява по-неспасяемо и от най-силния скоч. Алкохолният градус или химичната експлозия от взаимодействие със субект от противоположния пол е по-смъртоносния риск? Само част от въпросите на които ще се търси отговор – до дъно! И от сърце!

Свети Валентин, който се събуди като Трифон Зарязания или Мемоарите на един Въргал, но с бележки под черта, подробности и детайли за Силвето, Джани, Ани, Мария, Йоана и … нека спрем до тук! Мястото е столичния театър СЪЛЗА И СМЯХ, датата е 14 ФЕВРУАРИ, а часът е 19. Освен Владислав Карамфилов – Въргала, на сцената бъде и Верислав Димитров – Ферди. Визуализация и сценични ефекти са на Димитър Лефтеров, а художник на костюмите е Ани Владимирова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.