На 8 април 2020 да почерпят

Лъвовете със съдбовно запознанство, Рибите да бъдат отговорни към семейните задължения – Дневният хороскоп на Алена

5G мрежата е невинна

Грипът е ПРИЛЕПчива болест Не е необходимо да сте луд, за да четете това, но помага

Земеделското министерство иска търговските вериги да бъде излагана повече продукция на местни производители

Надигат се бунтове на глада На хората им свършват парите и търпението

Пандемията от коронавирус е засегнала 81% от работещите по света

Двама души са излекувани от Covid-19 с кръвна плазма

76 починали от коронавируса в Турция за 24 часа

Тръмп: СЗО оплеска нещата

Испания разчита на безработни и чужденци за земеделска работа

COVID-19 блокира здравеопазването Водещи специалисти искат прегледите да бъдат възстановени

Фермерските пазари тръгват с по-малко сергии Продавачи и клиенти на 2 метра разстояние

Менда Стоянова: Мярката 60/40 няма как да бъде използвана от всички видове бизнеси

Банката за развитие подкрепя със 75 млн. лв. Пощенска банка и Общинска банка

За 2 месеца две от дъщерите на Анджелина Джоли били оперирани

В писмо по случай Международния ден на жената – 8 март, изпратено от Анджелина Джоли до сп. „Times“, актрисата разкри, че наскоро две от дъщерите ѝ са били оперирани заради здравословни проблеми.

„Прекарах последните два месеца по болници, гледайки как оперират най-голямата ми дъщеря, а преди дни станах свидетел как по-малката ѝ сестра ляга под ножа за операция на тазобедрената става. Те знаят, че пиша това, защото първоначално исках да запазя неприкосновеността на личния им живот, но впоследствие обсъдихме въпроса и те ме окуражиха да го сторя. Те са напълно наясно с това, че борбата за оцеляване със здравословните проблеми и благополучното им излекуване е повод за гордост“, пише актрисата.

И макар да не споменава името на другата си наследница, изпаднала в тежко положение, чуждестранната преса предполага, че става въпрос за Шайло (13 г.), която е забелязана да се придвижва с патерици. Звездата от „Лара Крофт“ има общо шест деца с бившия си съпруг Брад Пит – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.

„Видях как момичетата ми да оставят всичко настрана, за да се посветят една на друга и почувствах истинска радост, когато ги видях да поставят на първо място онези, които обичат. Наблюдавах ги как посрещат страха с решителна храброст, изписана по лицата им“.

В писмото си, написано от болничната стая, Анджелина насърчава всички малки момичета да не престават да се борят с трудностите в живота им, но и да не спират да си оказват подкрепа в трудните времена, защото това ще бъде голяма част от пътя им напред.

„Никога не позволявайте някой да ви каже, че не сте специални, ценни и най-вече – равнопоставени“, гласят думите ѝ.

Миналата година в интервю за сп. „Elle“ брюнетката изрази и гордостта, която изпитва към синовете си, уточнявайки, че те са се превърнали в достойни мъже, изпитващи истинско уважение към своите сестри.

„Често казвам на дъщерите си, че най-важното, което могат да направят, е да развият ума си. Винаги могат да облекат хубава рокля, но това е без значение, ако умът им не е силен. Няма нищо по-привлекателно от жена с независима воля и собствено мнение“, каза тя тогава.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.