Обновиха Гимназията по земеделие във Вълчи дол с европари Детските градини на територията на общината са безплатни за родителите

9000 лeва глоба за Любо Пенев

Румен Петков: Върху ИК за извършени стотици промени и всички те са в противоречие с изискванията на Съвета на Европа и Венецианската комисия

Локацията е най-важна за луксозните имоти Новите купувачи са млади хора на добри позиции

Откриха колата на изчезналия българин на Санторини

500 лв. глоба за запален контейнер за смет

Повдигнаха обвинение на 19-годишния Алекс Иванов за убийството в Кюстендил

Започна монтажът на парковата мебел в градината „Кристал“

Инспектори на ИАРА спипаха бракониери, извадили от водите на Дунав 200-килограмова моруна (СНИМКИ и ВИДЕО)

Любо Киров и JEREMY? влизат „В час по интелектуална собственост“

„Хонда“ затваря завода си във Великобритания до 2021 г. 3500 души остават без работа

Автомобили тровят Пирин

Шефовете нямат право да глобяват работници при нарушаване на трудовата дисциплина

С цветя и песни Монтана се поклони пред Апостола на Свободата

До 1500 лв. помощ от фонд „Ин витро“ в Шумен

Звездата Андрю Линкълн: Научих много от „Живите мъртви“

Андрю Линкълн е една от големите звезди на сериала „Живите мъртви“, който се превърна в едно от най-успешните телевизионни явления на нашето време. Втората част на деветия сезон започва по FOX на 11 февруари.

Във втората половина от девети сезон на „Живите мъртви“ групите оцелели – вече познати и нови, продължават да се борят с последиците от събитията през изминалите 6 години. След изчезването на Рик много от героите са се отчуждили едни от други и, в някои отношения, са станали непознати и за самите себе си. Всички обаче знаят, че са в непосредствена опасност. Скоро ще си дадат сметка, че светът зад стените не функционира така, както са мислили. Правилата и способите за оцеляване на групата вече не могат да гарантират тяхната безопасност. На пътя им се изпречва чисто нова заплаха и те скоро ще разберат, че тя не прилича на нищо, с което са се сблъсквали досега. Групата започва да се съмнява в собствените си възприятия и в това, което смятат, че виждат. Онова, което изглежда нормално в този постапокалиптичен свят, скоро ще се окаже по-ужасяващо и кошмарно от първите дни на епидемията. Единственото сигурно нещо е, че залогът е огромен.

„Живите мъртви“ е заснет по поредицата графични романи на Робърт Къркман, издадени от Image Comics. Сериалът разказва за месеците и годините след зомби апокалипсиса и проследява група оцелели, поели на път в търсене на безопасен дом. Изпълнителни продуценти са водещият сценарист Скот М. Гимпъл, шоурънърът Анджела Канг, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейв Алпърт, Грег Никотеро, Том Люс и Денис Хът.

Интервюто с Андрю е предоставено на „Труд“ специално от FOX България. 

– Андрю, ще ни разкажеш ли какво научи през всичките тези години от твоя персонаж от „Живите мъртви“ Рик Граймс?
– Научих толкова много. Съвсем сериозно, това, което научих за себе си, е че винаги съм мечтал да работя в Америка с американски актьори, и мисля, че дори още в училището по актьорско майсторство забелязвах особености в речника и стила на игра в тази страна, на които се възхищавах. Така че за мен беше много вълнуващо да прекарам 9 години в сериала и голяма част от актьорите от Американската актьорска гилдия да идват на снимките, за да бъдат убити от мен.

Но да. Всеки, който е бил в Атланта, Джорджия в разгара на лятото, знае колко е горещо. Научих се на работна етика от този екип, която по-рано не притежавах. Определено имах отношение към работата и преди това, но тази отдаденост, която направи шоуто едно от най-продължителните, е това, което ще отнеса със себе си.

– Какво си спомняш от последния си снимачен ден?
– Помня как събарях декорите. Последният си ден съборих всичко. Снимахме сцена и аз направих нещо, което ми се стори чудесна идея. Дръпнах нещо и декорите просто паднаха върху главата на единия оператор. Той се свлече и аз си казах „О, не.“ Там имаше хора от списание Entertainment Weekly. И така, през последния си ден леко нараних един от операторите. Той е чудесен човек и беше добре. Никой не пострада по време на снимките. Но това е един от последните ми спомени и дължа извинение за това. В обръщението си към екипа започнах с оператора. Сбогуването беше удивително, защото това са хората, с които съм работил по сериала в продължение на 9 години. С много от тях бяхме заедно от първия ден и все още са част от екипа. Това свидетелства за силата на сериала по един изключително трогателен начин.

– Можеш ли да ни кажеш малко повече за решението си да напуснеш сериала? Какво означава тази промяна?
– Бях на снимките и много съжалявам за решението си. Това е един удивителен сериал и затова идеята е ужасна. Но всеки ден, когато съм със семейството си и виждам лицата на децата ми, осъзнавам, че решението беше правилно. Толкова е просто. Сериалът, разбира се, ужасно ми липсва. Липсват ми общуването, отношенията, хората. Много се вълнувам за всички, които ще гледат този сезон. Анджела и нейният екип внесоха в сериала нещо ново. Съвместната работа и вълненията, които изпитахме докато създавахме епизодите са чудесни. На снимките има енергия, която напомня за първите четири сезона. И наистина много се радвам, защото смятам, че сюжетът сега, когато напусках сериала, е дори по-добър отколкото беше, когато се присъединявах към каста.

– Имате много силно приятелство с Норман Рийдъс. Често сте си правили номера. Смяташ ли, че ще понесе тежко това, че вече не си там?
– Не. Мисля, че ще продължи с номерата. Не се тревожа за това.

– Какво беше усещането да гледаш епизоди отстрани? Мислиш ли, че ще продължиш на гледаш?
– Страхотно. Беше невероятно да видя цялата свършена работа, отношение и отдаденост. Мисля, че Норман се справя изключително във водеща роля, както и Данаи и Мелиса Макбрайд. Харесвам и новия екип. Дан Фоглър е огромен талант и чудесна придобивка за сериала. Просто е страхотно. Вълнуващо е да видиш как се появява този нов свят, много е зареждащо. И мога да кажа, че разбрах защо все още сме тук след 9 години. Това е един много добър сериал. И знам в какво съм вложил времето си.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Браво! Сигурен съм, че в детската градина е 6ил горд, когато се е научил да ака в гърнето… и с право!

    1. Високо“интелигентен“ коментар сте оставили…. Вероятно се гордеете с него повече от актьора със споменатото гърне 😉 Статията не лоша въпреки странното „тролстване“ под нея 🙂

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.