Звезда в гимнастиката стана порно актриса

От светлините на прожекторите и спортната слава – до долнопробна порно индустрия. Падението на холандската гимнастичка Верона ван дер Леур е като сюжет на холивудска драма.

В началото на века красавицата, сега на 34 години, се смяташе за една от най-добрите в своя спорт в целия свят. През 2002-а холандката спечели сребърни медали в многобоя и на земя на световното първенство в Дебрецен. Същата година я избраха за спортист №1 на родината си. Всичко говореше за една бъдеща звездна кариера.

Вместо да се амбицира и да изпълни очакванията контузии започнаха да преследват Верона. През 2008-а и само на 24 години Ван дер Леур прекрати кариерата си, спечелвайки пет медала на европейското първенство. Дамата обвини своите родители за падението. Те взимали парите й от наградни фондове, още когато не била пълнолетна.

Когато спряла със спорта, Верона била бедна като църковна мишка. Успявала да изкарва нелегално пари като порно актриса. През 2010-а новата професия обаче я вкара в затвора, където прекара 72 дни.

Сексът е пътят към спасението. Със своя приятел започва да снима вече легално порно и да печели пари. „Нямах какво да губя – нито приятели, нито семейство – разказва тя в биографичната си книга „Просто Верона“. – Винаги съм искала да съм самостоятелна и да изкарвам пари. С приятеля ми решихме заедно да влезем в този бизнес.“

В момента Верона има 117 000 последователи в Инстаграм и пише книги.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена