Звезден финал на "Фермата", Дидо от Д2 и Ваня отвяха Росица и Роман 

Емигрантите Роси и Роман са първите отпаднали финалисти на големия лайв финал на „Фермата: Съединение“ по bTV. „Благодаря на всички. Сбъднах мечтата си да съм на финал и да се боря с Ваня. За мен вотът е много повече от това да се боря тук“, заяви Роси.

Един срещу друг в по две битки се изправиха Ваня Стамболова и Роси, и Дидо от Д2 и Роман. Начало на дуелите дадоха Ваня и Роси. Първата битка, в която се изправиха, беше коване на мост. Двете финалистки се раздадоха максимално, но победата отиде при Ваня Стамболова. След тях Дидо и Роман също показаха уменията си в коването на мост, като първи с 20-те дъски приключи Дидо.

След втората игра – рязане на греди, с победата се поздравиха Ваня Стамболова и Роман, който беше като фурия. След събирането на спечелените точки и резултатите от гласуването на зрителите, водещите обявиха и двамата финалисти, които ще се борят за голямата награда от 100 000 лева. Това са Ваня Стамболова и Дидо от Д2, две от звездите в този сезон. За първи път в историята на риалитито популярни личности стигат до самата финална права. Те ще премерят сили помежду си като за последно.

Гласуването продължава - почитателите на Дидо могат да гласуват за него, изпращайки sms на номер 1636, а за Ваня Стамболова на 1633.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл