Златна статуетка и 2000 лв за "Царицата на розата - Карлово-2017"

Статуетка-приз "Златна роза" и 2000 лв. от "Българска роза" АД ще получи новата "Царица на розата - Карлово-2017" след края на традиционния конкурс, който тази година ще се проведе на 10 май в залата на Народно читалище "Васил Левски - 1861 г.". Освен това победителката в конкурса "Царица на розата" ще е в продължение на една година красивото рекламно лице на Карлово и ще представя общината на национални, регионални и местни събития и форуми.

Общият награден фонд на тазгодишното издание на конкурса "Царица на розата", който се провежда в Карлово от 1975 година насам, е 4200 лв. Хиляда лева от тази сума ще грабне първата подгласничка на победителката, втората подгласничка ще си тръгне със 700 лв., а останалите 500 лв. са за любимката на публиката.

На 16 март (четвъртък) стартира записването за участие в конкурса, като изискването към претендентките за престижната корона е да са на възраст от 16 до 20 години и да са родени или да живеят на територията на Община Карлово. Новата "Царица на розата - 2017" ще получи короната от миналогодишната №1 в конкурса Марина Свиленова и от кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони