Зодиите: невероятно, но факт

Овен

Магнит за травми

Обикновено се смята, че Овенът и Стрелецът са в постоянно дерби за първенство, озаглавено „Най-много битови инциденти дневно“. Това не е истина. Овенът е ненадминат! Той е безспорен шампион по злополуки и самонаранявания. Това се дължи на опасната комбинация от прибързаност, неизчерпаема енергия и липса на здрав разум. Под въпрос стои само фактът, че повечето Овни оцеляват до дълбока старост. На всичкото отгоре те съставляват най-голям процент на милиардерите в класациите на Форбс. За това пък е отговорна пословичната целеустременост на този жив таран.

Телец

Имат гъдел

Един от четирима Телци има ужасен гъдел. Останалите трима също са много чувствителни на докосване. Затова и родените под този знак обичат да се гушкат, да прегръщат и целуват хората. Другото им най-любимо занимание е да печелят пари. Колкото повече, толкова повече – репликата на Мечо Пух тук е много уместна. Телците са сред зодиите с най-висок годишен доход, разбира се, всеки според стандартите за своята професия. Телците са хора, които разумен човек не би дръзнал да ядоса. За тях най-доброто отмъщение към този, който е съсипал живота им, е да живеят щастливо и пълноценно.

Близнаци

Сменят често работата

Не е за учудване, че Близанците често сменят работното си място. Те просто не издържат! В това може би се крие обяснението, че под този знак се раждат най-малко световни лидери. В характера им има престъпна жилка. Според ФБР Близнаците са едни от най-често задържаните престъпници, но провиненията им са дребни кражби и измами. По отношение на психическото здраве, Близнаците не изперкват рязко и с апломб. Напротив - някои астролози ги наричат „психопати под сурдинка“, защото, когато им се разхлопа някоя дъска, обикновено никой не узнава, докато не е вече твърде късно.

Рак

Опасни бандити

Всеизвестно е, че Раците са домошари с една цел в живота - семейството и любовта. По-задълбоченото познаване на този Воден знак разкрива, че когато се влюбят, се превръщат в опасни лепки, от които няма отърване. Но има и по-важни неща за родените под знака на Рака. Едно от тях е, че това е най-опасната зодия. ФБР има анализ на зодиакалните знаци на престъпниците. И най-голяма част от арестантите са Раци. Освен, че често ги хващат, Раците са извършители на едни от най-тежките престъпления. Но пък ако се хванат на почтена работа, те са сред най-добре платените.

Лъв

Ужасът на шосетата

Лъвовете са кошмарни шофьори, но не защото не умеят да правят дрифтове, да карат с 285 км/ч или паркират на невъзможно тесни места. Те са кошмарни, защото обичат да правят тези неща. Плюс още няколко други, свързани с нарушения на закона за движение по пътищата, на етиката, доброто възпитание и толерантността. Лъвът зад волана се превръща в едно животно. Добре е да се знае това. От друга страна, той е сред най-красивите зодии. Обикновено Лъвовете са с буйна и красива коса, внимават как изглеждат и как се обличат, и ходят на фитнес два пъти по-често от останалите знаци.

Дева

В Китай не ги искат

Девите са подложени на дискриминация в Китай. Работодателите не искат да ги наемат, дори има обяви, в които пише: „Не си правете труда да кандидатстване, ако сте зодия Дева“. Втората най-недолюбвана зодия в Китай е Скорпиона. Представителите на тези два знака не ги искат в някои колективи, защото са „напористи досадници и критикари.“ Ако се съди по описанието, може би 90% от китайския народ се състои именно от тези два знака. А много често Девите са размирници, които отказват да вървят със стадото, тъй като има свое собствено твърдо мнение по някой важен въпрос.

Везни

С МНОГОстранни интереси

Вземете си диазепам или друго лекарство със зелена рецепта, ако сте решили да проверите историята на търсенията на Везната в гугъл. Понеже са ненормално любопитни във всички възможни сфери, те може да се заровят в документи от Втората световна война, в сайт за уфолози или пък... да се окаже че проверяват как да си направят експлозив. Това не значи непременно, че са терористи: не, част от тях са обикновени садисти. Някои дори са добри – през 40% от времето. Както и посещенията им в сайтове за възрастни не са доказателство, че непременно изневеряват.

Скорпион

Знак на световни лидери

Скорпионът е славен знак на световни лидери. През 2015 г. е направен анализ на 190-има световни лидери в тази година. Цели 22-ма са Скорпиони, което прави над 11% от управниците на света. След тях са родените под Огнените знаци на Стрелеца и Лъва – с по 18 представители. Но освен неудържимото желание да управляват света, Скорпионите притежават и друго неуправляемо качество: почти експлозивен сексапил. Убедителни, мистериозни и, в повечето случаи, физически красиви, те са опасни съблазнители. Обяснимо е защо са и сред зодиите, които имат най-висок годишен доход.

Стрелец

Имат дълги крака

Стрелецът принципно има дълги крака – не толкова за хубост, колкото да му помогнат да избяга по-бързо, ако усети че някой се опитва да ограничи свободата му, или да му казва какво да прави. Ако случайно познавате Стрелец без дълги крака, помислете си – вероятно има друг защитен механизъм срещу досадници и подтисници. Стрелецът също така е знак, чиито представители най-често успяват да станат мега известни. Това е проучване на Cartoon Network: едно на пет деца-звезди е Стрелче. Това е доста показателно и защото Стрелците са една от най-редките зодии.

Козирог

Кръшкат на поразия

Ако мнителният Козирог подозира, че тази публикация е с цел да срине авторитета му, нека знае, че тук става въпрос за данни от сайта за изневери Ashley Madison – най-много регистрирани членове са родени под техния зодиакален знак. Родените под този знак кръшкат и толкова. Козирозите също така спадат към групата на зодиите, които най-вероятно никога няма да бъдат богати. Заедно с Водолея са хората с най-ниски заплати в зодиака. За сметка на това, заедно със Стрелците и Рибите, Козирозите са от хората, които си харесват професията и я работят с кеф!

Водолей

Шизофреници и топ атлети

Може би не го очаквате от тях, но Водолеите са сред топ-атлетите на света. 21% от най-големите атлети на планетата са родени или под слънчев знак Водолей, или Луната им е във Водолей. Следващите в тази статистика е Ракът – с едва 12%. Водолеите са и най-рядко срещаният зодиакален знак. Проучване на астрологическите знаци на регистрираните с шизофрения обаче показват, че за съжаление този знак дава и най-много отклонения в психичното здраве. По-специално: Водолеите и Рибите са най-много сред шизофрениците. За капак са и сред най-нископлатените служители.

Риби

Серийни убийци

Наравно с Водолеите, Рибите са най-многобройни сред шизофрениците. Но дори това не обяснява факта, че Риби е също така знакът на серийните убийци. Причината, поради която изпитват удоволствие да избиват хора, се крие в чувствителната им натура, гарнирана с пълна липса на връзка с действителността. В този ред на мисли Рибите са зодиакалният знак на джигитите по пътищата. От всички знаци те имат най-много глоби за неправилно паркиране, неправилно движение по еднопосочна улица, превишаване на разрешената скорост и преминаване на червен светофар. Статистика на КАТ.

Коментари

Задължително поле