Ивайло Московски: Хората са в центъра на всички решения на ГЕРБ в секторните политики

„За две години от състояние на дефицит на бюджета, минахме в състояние на излишък. Налице е икономически растеж. Но нищо от това няма значение, ако вие не го усещате чрез подобряване на благосъстоянието си”, каза пред жителите на село Пелишат Ивайло Московски. Той и кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов представиха основните акценти в програмата на ГЕРБ.

„Хората са в центъра на всички решения в различните секторни политики на партията. Стимулирането на икономиката чрез изграждането на АМ Хемус и икономическа зона в региона на Плевен ще доведе до осезаемо повишаване на доходите на работещите и на пенсионерите. Промените в сектор образование имат за цел връщане на децата в училище и насърчаване на учителите и младите хора да дават максимума от своите възможности в обучението на нашите деца. Двойното увеличение на учителските заплати е един от начините, по който ние от ГЕРБ показваме, че ценим високо труда на българския учител”, каза Ивайло Московски. Той представи и предвиденото в секторите здравеопазване, сигурност и отбрана.

„Ние, от ГЕРБ, сме хората, които винаги са били до вас, независимо дали сме били на власт или не. За да можем обаче в пълнота да реализираме всичко добро, което имаме като работещи решения, и по отношение на доходите, и по отношение на икономиката и социалната политика, здравеопазването и останалите сфери, се нуждаем от вашата подкрепа. Отговорното и далновидно управление, от една страна, и образованият, здрав и спокоен народ, от друга, правят една държава силна. България може да бъде точно такава при управление на ГЕРБ. Подкрепете ни с номер 11 в бюлетината”, призова жителите на Пелишат кандидатът за народен представител под номер 4 в листата на ГЕРБ Владислав Николов.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика