В Якутия измериха -67 градуса по Целзий

Появи се нов свидетел на убийството на Петър Христов

Министър Ангелкова разговаря с ръководителя на Световната организация по туризъм

Украинският парламент отказа да обяви ЛНР и ДНР за терористични организации

Сърбин и албанец разследват убийството на Оливер Иванович

Евродепутатите обсъждат влиянието на руската пропаганда

Еврокомисията опроверга поредна лъжа за „Труд”

Диктатурата на пролетариата, Народният съд и Възродителният процес влизат в 10-и клас

Любители откриха нова планетарна система Всички небесни тела са по-големи от Земята

7 жертви при катастрофа на колумбийски военен хеликоптер

Ключът към дълголетието са ядките и бобовите храни Проучването проследява живота на над 100 000 души

Борисов представи приоритетите на българското председателство пред парламентарната група на ЕНП

София започва разплитането на казуса с Витоша Общината създава междуведомствена комисия, която да намери изход от ситуацията

Съседка на трите жени от къщата на ужасите в Свищов: Като деца момичетата бяха даровити, пишеха стихове и рисуваха

Летим до Баку за 29 евро Всеки вторник ще има полети до София и до столицата на Азербайджан

Ивайло Московски: Хората са в центъра на всички решения на ГЕРБ в секторните политики

„За две години от състояние на дефицит на бюджета, минахме в състояние на излишък. Налице е икономически растеж. Но нищо от това няма значение, ако вие не го усещате чрез подобряване на благосъстоянието си”, каза пред жителите на село Пелишат Ивайло Московски. Той и кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов представиха основните акценти в програмата на ГЕРБ.

„Хората са в центъра на всички решения в различните секторни политики на партията. Стимулирането на икономиката чрез изграждането на АМ Хемус и икономическа зона в региона на Плевен ще доведе до осезаемо повишаване на доходите на работещите и на пенсионерите. Промените в сектор образование имат за цел връщане на децата в училище и насърчаване на учителите и младите хора да дават максимума от своите възможности в обучението на нашите деца. Двойното увеличение на учителските заплати е един от начините, по който ние от ГЕРБ показваме, че ценим високо труда на българския учител”, каза Ивайло Московски. Той представи и предвиденото в секторите здравеопазване, сигурност и отбрана.

„Ние, от ГЕРБ, сме хората, които винаги са били до вас, независимо дали сме били на власт или не. За да можем обаче в пълнота да реализираме всичко добро, което имаме като работещи решения, и по отношение на доходите, и по отношение на икономиката и социалната политика, здравеопазването и останалите сфери, се нуждаем от вашата подкрепа. Отговорното и далновидно управление, от една страна, и образованият, здрав и спокоен народ, от друга, правят една държава силна. България може да бъде точно такава при управление на ГЕРБ. Подкрепете ни с номер 11 в бюлетината”, призова жителите на Пелишат кандидатът за народен представител под номер 4 в листата на ГЕРБ Владислав Николов.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. тошо правеше всичко за човека и затова падна от власт… ако го правеше за хората около него като боко – още щеше да царува 🙂

    он топик: излишъкът се дължи и на взетите заеми…

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.