Идат „болезнени“ промени в „Левски“

Новото време в „Левски“ ще настъпи с кардинални промени. Изпълнителният директор Павел Колев ги определи дори като „болезнени“ в интервю пред „Блиц“.

Промените няма да са само в съблекалнята, но и в начина на управления – обясни „синият“ шеф. - С тази цел съм дошъл в клуба. Ще бъдат създадени нови отдели, а други ще бъдат закрити. Целта на „Левски“ е съживяване и приоритизиране на юношеската академия. В същото време трябва да се постави акцент върху разумна трансферна политика за първия отбор, който да може да се бори за титлата през следващия сезон. Най-реалната цел пред „Левски“ е участие в Лига Европа.“

Според Колев „сините“ нямат футболни аргументи да се борят за титлата и еуфорията, че може да бъде настигнат „Лудогорец“ е била момента. Освен това директорът заяви, че продаденият френски ас Габриел Обертан не е бил лидер в съблекалнята и припомни, че с него отборът отпадна от лихтенщайнския „Вадуц“ в Лига Европа през лятото. „Левски“ ще използва паузата за националните отбори, за да анализира ситуацията със сегашните си футболисти. Изтичат договорите на Цветкович, Кабрал и Яблонски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ