Идеалното място за пътешествие според зодията

Овен

Будапеща, Унгария

Като истински авантюристи, ентусиазирани и инициативни хора, които смело правят първата крачка, Овенът винаги се нуждае от нещо ново и вълнуващо. За своята почивка те имат нужда от нещо, което е напълно различно от ежедневието им. Почивките, които включват дейности като гмуркане и планинско колоездене, са идеални за хората от тази зодия. Обичат пешеходния туризъм, да изследват нови места и да се наслаждават на по-малко популярни дестинации, където могат да общуват с местните жители и да изпитат напълно новата среда. Будапеща, Унгария е един от онези градове, които впечатлява със зашеметяваща архитектура, вкусна храна, достъпна цена и най-важното – близо е. 

Телец

Парос, Гърция

Хората от тази зодия обичат да прекарват свободното си време сред природата, в планината край горите и на чист въздух. Телците са изключително организирани и обичат да прекарват времето си в приятна компания. Затова може да посетите региони, известни с гастрономическите си предложения, а допълнителен плюс е обиколката на лозя. Парос, Гърция е идеално за бягство от света: има красива архитектура с индийски магазини и византийски църкви в стария град на Парикия. Няма по-добро място да се насладите на лекия ритъм на живота. Пасо Роблес също е силно подценена винарска страна в Северна Калифорния, с над 200 винарни, предлагащи дегустации и разходки из лозя.

Близнаци

Маракеш, Мароко

Винаги любопитни, весели, комуникативни и със страхотно чувство за хумор, близнаците внасят весела атмосфера навсякъде. Те са идеални спътници именно защото са спонтанни и адаптивни. Пътуването, на което ще се насладят, включва по-голям град, изпълнен с развлечения като стендъп комици, интерактивни съвременни музеи, увеселителни паркове, кръчми и удобно настаняване, където да си починат след всички тези дейности. Прага в Чехия е град, който се превръща в сериозен притегателен център за креативни хора. С бира в ръка ще намерите невероятни събеседници. Маракеш в Мароко също е рай за сетивата, от ароматни подправки до зашеметяващо украсени дворци.

Рак

Бодрум, Турция

Чувствителни, топли, интуитивни, креативни и много романтични, раците са истински семейни хора и най-много обичат да пътуват. За да бъдат доволни от пътуването си, те трябва да са до водата. Посещенията на природните красоти на националните паркове са идеални за техните  пътувания. Когато става въпрос за настаняване, те се радват на традиционен и селски интериор. Идиличното западно крайбрежие на Турция, известно като Турската Ривиера, включва широка гама от страхотни плажове и луксозни курорти, до множество базари и местни магазини и ресторанти. Доминиканската република също е перфектна дестинация и смесването с местното население ще бъде приятно за Раците. 

Лъв

Париж, Франция

Изтънчени и културни, изключително весели по природа, лъвовете имат задачата да научат останалите как да се наслаждават истински на живота. Те са изключително креативни и обичат да бъдат заобиколени от забавни дейности, включващи музика и други изкуства. Голям град с много културно съдържание е идеален за лъвове. Ден, състоящ се от посещение на музей, театрална постановка и наслада на вечер с музика, е това, което ще накара лъвът да заспи като малко дете. Идеалното настаняване за тях е просто, но луксозно декорирано. Париж, Франция  има най-добрите музеи в света, френския шик, Айфеловата кула, Монпарнас, вино, камамбер и багета – ще ги доведе до екстаз.

Дева

Джайпур, Индия

За знак, който е изключително ориентиран към детайлите и аналитичен, е истинско предизвикателство да планира своето пътуване. Девите обичат цялото пътуване да е перфектно организирано и най-често в компанията им са хора, които са отговорни за реализирането на приключението. Те са  земни и духовни знаци, така че е идеално за тях да пътуват до място, където естествената красота е изразена и дори ако настаняването им е в такава среда, няма как да сбъркате.  Джайпур в Индия е вълшебно място: спектър от ярки цветове на всеки ъгъл. Отделете достатъчно време, за да посетите местните базари, където ще бъдете съблазнени от красиви тъкани, бижута и ръчно изработени предмети.

Везни

Брюксел, Белгия

Хората от този знак излъчват своята елегантност и добри обноски. Везните обичат класиката във всичките й форми – независимо дали избират дестинация, настаняване или дейности, които планират. За дейности е идеално да включите изкуство. Като дестинацията ще се насладят най-много на очарователните улички, исторически сгради и църкви. Що се отнася до настаняването, най-често ще ги зарадва приятен и семпъл дизайн, с нотка на рустик. Необичайните връзки са това, което отличава Брюксел и привлича Везните. Балансиране между история и градско, бюрократично и странно, уверен град, който не е в центъра на вниманието, мултикултурен по своята същност.

Скорпион

Тирана, Албания

Известни с това, че обичат да държат всичко под контрол и винаги да получават това, което искат, Скорпионите ще се насладят на луксозно настаняване, храна и напитки. Те често крият емоциите си под повърхността и следователно в началото ще се държат скромно и мистериозно. Обичат такива дестинации – с нотка на мистериозни истории. Тирана в Албания е алтернативна дестинация, която напоследък става все по-популярна. Една сериозна част от 20-ти век, този град и държавата като цяло бяха откъснати от хода на събитията, но напоследък Албания сериозно се отваря към света и туристите. За Скорпионите би било интересно да се улови преходната фаза на този мистериозен град.

Стрелец

Ню Орлиънс, Америка

Социални, интелектуални, идеалистични и винаги готови за дълбоки философски разговори и физическа активност, стрелците ще се насладят на почивка, която им осигурява дейности, включващи ума, духа и тялото. Зимните пътувания в планината са идеални. След ден на ски, те ще се насладят на компанията с приятни разговори или насаме с хубава книга в рустикален интериор. Разширете своите приключенски хоризонти, като резервирате пътуване до Ню Орлиънс, един от градовете в Америка с най-жива култура. Марди Гра е нещо, което всеки трябва да почувства. Кой може да устои на спонтанните джаз концерти на улицата, напитки и видове понички Café du Monde, характерни за този град?

Козирог

Берлин, Германия

Приятели ги описват като амбициозни, реалистични и консервативни. Хората от тази зодия са изключително признателни за историята и много лесно ще се насладят на истории за минали времена. Би било идеално за тях да имат машина на времето, за да могат да се насладят на няколко дни от любимия си исторически период. Хората от тази зодия ще бъдат силно очаровани от град, пълен с исторически сгради и интересни истории, които ще ги върнат назад във времето. Берлин отговаря на чувствителността на Козирога, защото се класира високо за добра храна, забавления, забележителности и страхотно пазаруване. Може да добавите нощния клуб Berghain, в който се влиза със записване.

Водолей

Малмьо, Швеция

Този независим и нетрадиционен зодиакален знак обича да прави нещата по свой начин и не се притеснява ако другите не се съгласят с него. Идеално за Водолеите е самостоятелно приключение в екзотичен регион, със същия стил на настаняване и дейности. Подходящо време от годината за тях да пътуват е лятото, когато могат да се запознаят с шепа нови хора и да изберат как да прекарат времето си. Малмьо в Швеция е най-щастлив град за 2016 г. и това само по себе си е повече от достатъчна причина. Мултикултурната среда излъчва щастие, а жителите й са сред най-гостоприемните. Ако сте любител на различни видове пазари: битпазари, зелени, био и др., това е вашето място за почивка.

Риби

Мелбърн, Австралия

Рибите, както романтичен знак, потайни, духовни и креативни, обичат да черпят енергията си от водата. Затова най-идеалното място за пътуване е  разположено на брега, където могат да се насладят на тишината и спокойствието. Разбираемо е, че квартирата, в която отсядат рибите, има просторна и светла стая с тераса, от която се открива красива гледка към морето. Мелбърн, Австралия е пътят към творческия център на света, близо до водата, път, който всяка Риба трябва да извърви в живота си. Много открито пространство, стени, покрити с графити, и зашеметяваща художествена сцена. За наслада и свободно време специална препоръка е да играете до сутринта в The Toff in Town.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп