Издирваната 15-годишна от Сливен: Не съм отвлечена, нямам желание да се прибера вкъщи

Изчезналата 15-годишна Дарина Николова не е отвлечена, а на място, където е щастлива. Това разкри самата тя във Фейсбук-групата Born in Sliven.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Здравейте , хора . Не съм отвлечена, както говорят повечето . Не съм на околовръстното, както коментират, не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете , че не ви чета коментарите. И не съм " ъндърграунд " или "самурай " изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му. Слава богу не всички са такива. Сега съм сигурна , че някой ще почнат цитирам " напиши го грамотно ма" или от този сорт, не гледайте къде има пунктуационни или правописни грешки , замислете се от написаното! Аз съм на място на което се чувствам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят вкъщи без причина ежедневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от вкъщи. И там където се оплачите и там да ви набият. Нямам желание да се прибера вкъщи. Това е единственото място, където не искам да ходя. И поне да бяха ми сложили снимка на ,която ми се вижда лицето. И най- важното да ви кажа не съм на 15 щото след 3/4 месеца правя 16. Водя се на 16!!!".

Припомняме, че Николова изчезна загадъчно на 2 март тази година. Полицията в Сливен я обяви за издирване, а нейни снимки бяха разпространени из цяла България.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право