Изхвърлиха Тайсън Фюри пиян от бар

Явно загубата от Олександър Усик се отразява зле на Тайсън Фюри. Бившият шампион във всички версии в тежката категория на профи бокса (но по различно време) отново се отдаде на страстта си към алкохола. Краля на циганите бе изхвърлен мъртвопиян от бар в Моркамб, където живее.

За разлика от предишния си лош период, когато практикуваше предимно битов алохолизъм, а също така взимаше наркотици, сега британецът бе решил да разпусне в местния барНикъде“. Противно на очакванията охраната нямаше нужда да се напряга многобоксьорът е във видимо безпомощно състояние, а след като се озова на улицата, се тръшна на земята и удари главата си в бетона. Любопитно бе, че охранителната камера показва Фюри съвсем сам и никой от приятелите му не се притича на помощ.

В социалните мрежи наред с критиките, че дава лош пример, се появиха и хвалби за бившия шампион заради решението му да се позабавлява заедно с обикновените хора. До реванша с Усик през декември има повече от половин година, така че Фюри ще има достатъчно време да влезе отново във форма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт