Изчезналата Теодора имала билет за Лондон

Таксиметров шофьор е последният човек, видял Теодора Бахлова.

Седми ден полицията издирва жена от Бургас

Учела право и работела като брокер в Англия

Изчезналата Теодора Бахлова (47 г.) от Бургас, е трябвало на 1 ноември да пътува за Лондон. В Англия тя учи право и работи като брокер на имоти. Имала самолетен билет за този ден, каза пред “Труд” дъщеря є Християна Радоева, която живее в София.

“На 28 октомври - денят, в който изчезна, мама ми каза, че трябва да си направя тест за COVID-19, за да не заразя баба ми, която трябваше да гледам 2 седмици, докато мама е в Лондон,“, разказа Християна. Тя допълни, че майка є има болно сърце и диабет и би могла да изгуби съзнание, но проверка в бургаските болници показала, че не е постъпвала там. Според Християна майка є от години имала и спорове за имоти със сестра си.

В деня на изчезването си Теодора била в дома на майка си в Бургас. Някой є звъннал, тя извикала такси и казала, че излиза за малко. Разпитан е таксиджията, който казал, че клиентката носела само телефони и малка чантичка с не повече от 50 лв. Слязла близо до Автогара-Юг. Полицията работи по всички версии - отвличане, убийство или самоубийство, като последното е най-малко вероятно.

Коментари

Задължително поле