Индийска актриса инсценира смъртта си

„Тази сутрин ни е трудно. Ние сме дълбоко натъжени да ви съобщим, че загубихме нашата любима Пунам от рак на шийката на матката. Всяка жива форма, която някога е влизала в контакт с нея, е била посрещната с чиста любов и доброта“, гласи изявление, публикувано в официалния профил на боливудския модел и актриса Пунам Панди в Instagram.

Съдейки по коментарите, мнозина бяха отвратени от новината. „Умряла? Надявам се това да е фалшив или забавен пост", "Дано не е някакъв маркетингов трик, защото е безвкусен, но ако е истина, почивай в мир", написаха нейни последователи.

Оказва се, че 32-годишната актриса е фалшифицирала собствената си смърт, за да „повиши осведомеността за рака на шийката на матката“. След като шокира и обърка феновете, индийката призна, че новината е фалшива, но го е направила нарочно. Пунам пусна видео в Instagram и разкри, че зад хода ѝ стои добро намерение: „Съжалявам, че ви причиних болка. Моето намерение? Да шокира всички. Какво представлява ракът на маточната шийка. Да, фалшифицирах смъртта си. Крайно е, знам, но сега изведнъж всички говорим за тази ужасна болест“ написа Пунам и сподели дълъг текст за опасностите от тази форма на рак.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poonam Pandey (@poonampandeyreal)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUTERRFLY | A Fork Media Group Co. (@hauterrfly)

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица