„Информационно обслужване“ с 11 млн. лева приходи за полугодието

„Информационно обслужване“ АД реализира 11 274 000 лева приходи за първите шест месеца на годината и печалба преди данъци от близо 2 млн. лева. Това съобщиха от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Дружеството бележи увеличение на приходите спрямо заложените цели в Бизнес плана с почти 500 000 лева, като това показва ръст от 34 % в сравнение с първите шест месеца на миналата година. При съпоставка на планираните показатели се очертава покачване на печалбата преди данъци с 63 % и увеличение с над 3,7 пъти спрямо първото шестмесечие на 2016 г.

В периода до 30.06.2017 г. е отчетен спад на разходите с 3 % спрямо заложените цели за годината, което е резултат от водената последователна политика в тази насока от мениджмънта на „Информационно обслужване“ АД.

Показателите са резултат от сключени нови договори през първите шест месеца на годината, както и започналото изпълнение на дейности по договори сключени в края на миналата година.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.