Ирина Шейк гола в градината на Версаче

Изкусителната Ирина Шейк стана героиня на корицата на новия брой на Vogue Czechoslovakia. За списанието руският модел позира гола – само две изрисувани чинии прикриват тялото й.

Подобен смел кадър не е избран случайно. Основната тема на новия брой е отношението към личното пространство по време на Covid пандемията.

“Домът ни все още ли е частно пространство или ние отваряме вратите му за нови посетители и го превръщаме в публично пространство при всяка конференция или видео разговор в Zoom?”, пита редакцията на списанието.

Фотосесията е направена в градината на Резденция Versace в Милано. Мястото не е избрано случайно, тъй като Ирина е в много топли отношения със сестрата на модния дизайнер Джани Версаче - Донатела, която днес е ангажирана с марката.

Ирина се превърна в истинска муза за Донатела и редовно участва в нейните ревюта. Освен това те се появяват често заедно на различни събития и поддържат приятелски отношения не само на работното място, но и в ежедневието. "Винаги е голямо удоволствие да се видя с красивата и талантлива Ирина', написа Донатела в своя Инстаграм.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia) on

Коментари

Задължително поле