Искат Джан Яман и Демет Йоздемир отново на екран

Яман е обявен за новия сексимвол на Турция.

Йозге Гюрел ще му партнира в нова поредица

Майката на актьора го учи да танцува танго

Турските медии се оказаха в доста трудна ситуация: всички обичайни обществени места, на които можеха да бъдат засечени местни звезди са затворени, самите актьори седят у дома и не дават повод за клюки. Това обаче не е проблем, като няма новини, някои светски репортери сами си ги измислят. Фантазията им не знае граници, а когато им пригласят и арабски медии, резултатът е доста забавен.

Джан Яман и Демет Йоздемир сключиха ли примирие? Какво се случва в отношенията между звездите от сериала “Свободен дух”? Могат ли феновете да се надяват на щастливо развитие в отношенията им?

На тези въпроси търсят отговор турските медии и не случайно в един вестник се появи заглавие: “Прочутият дует от “Свободен дух” се среща в нов сериал”. Това и други подобни съобщения доставят радост на феновете на успешния екранен тандем, но уви, оказаха се неверни.

] Джан и Демет се залюбиха по време на снимките на “Свободен дух”.
Джан и Демет се залюбиха по време на снимките на “Свободен дух”.

Всъщност какво се случва. Наскоро стана известно, че латиноамериканските зрители изпитват голяма любов към звездната двойка от сериала “Свободен дух” и настояват турските продуценти да заснемат Джан и Демет в нова поредица. Тъй като не са много запознати с реалностите на турския шоубизнес, те са сигурни, че това ще се случи в близко бъдеще. След съобщението на продуцента на “Свободен дух” - Фарук Тургут, че ще снима нова романтична комедия - “Господин Грешен”, сценарият на която ще бъде на Аслъ Зенгин (авторка и на “Свободен дух”), в социалните мрежи и в YouTube се появиха съобщения, че основните роли в него отново ще играят Демет и Джан, което се оказа пълен кьорфишек.

Нека напомним, че Фарук Тургут бе в хладни отношения с Джан, след едно скандално интервю на актьора, в което той намекна, че либидото между него и Демет направило “Свободен дух” успешна поредица. Тъкмо заради тези думи продуцентът дълго се двоуми дали да ангажира Яман и за новата поредица.

Екранната Санем сега се снима с Ибрахим Челиккол

Екранната Санем от “Свободен дух - Демет Йоздемир, в момента участва в телевизионния сериал “Твоят дом - твоята съдба”, който е обичан от турската публика и ако рейтингите продължават да са високи, може да последва втори сезон. Снимките на новата романтична комедия на Фарук Тургут трябва да започнат през май или юни, така че Демет едва ли можеше да поеме паралелно и друга главна роля.

] Актьорът вече е играл заедно с Йозге Гюрел в сериал.
Актьорът вече е играл заедно с Йозге Гюрел в сериал.

Сега, по последни новини в турските медии, въпреки всичко, продуцентът наистина взима Джан Яман за главната мъжка роля в новия сериал и актьорът вече се готви за нея. Наскоро той публикува видео, в което майка му го учи да танцува танго. Очевидно неговият герой ще бъде опитен завоевател на женски сърца, които се разтапят пред добре танцуващи мъже.

Вече е известна и екранната му партньорка - това ще е Йозге Гюрел, с която през 2017-а се снимаха в романтичната комедия “Горчиво и сладко”.

Телевизията по който ще се излъчва новия сериал, не е определена, тъй като в момента много канали изпитват сериозни проблеми с рекламодателите поради трудната икономическа ситуация в страната и в света. Липсата на такива приходи може да застраши заснемането на летни сериали.

Въпреки че Джан и Демет няма отново да се снимат в общ проект, турските таблоиди твърдят, че актьорът предприема стъпки към помирение с бившата си екранна партньорка. Журналистите стигнаха до това заключение, след като Джан хареса последната снимка на Демет в Instagram. Двамата никога не са се карали и продължават да поддържат приятелски отношения, но между тях вече няма любов.

Демет Йоздемир е една от най-ярките звезди на турския екран. Не е изненадващо, че личният й живот се следи отблизо от жълтата преса. Първо журналистите обявиха любовната й връзка с екранния є партньор от “Свободен дух” Джан Яман, а сега й приписват нов кандидат за ръката и сърцето є. Този път те твърдят, че актрисата се среща със заможния ерген от висшето общество Яман Таджироглу, който е син на известната модна дизайнерка Недрех Таджироглу, която облича и Демет Йоздемир, когато тя се появява на червения килим.

Кой е Яман Таджироглу? Той е роден през 1988 г. и е син на бизнесмена Али Зафер Таджироглу и модната дизайнерка Недрет Таджироглу. Член е на Съвета на директорите на семейната компанията Tajiroglu, която от 1962 г. произвежда млечни продукти и главно сирене под марката PEYSAN.

Между другото, през 2014 г. Яман Таджироглу беше набеден в любовна афера и с известната турска актриса Серенай Саръкая. Тогава тя се скара с жълтата преса, че проявява неуважение към личния є живот и заяви: “Яман и Ясемин Таджироглу са мои добри приятели. Не мисля, че е необходимо да се преувеличава значението на една приятелската вечеря с тях.”

Жълтата преса и сега няма силни доказателства, че Демет Йоздемир се е залюбила с Яман Таджироглу.

Коментари

Задължително поле