Искра Михайлова: В момента министър-председателят в оставка обикаля като амбулантен търговец от депутат на депутат

Търговията в НС продължава, както буквално върви от един месец. Това каза за Нова телевизия депутатът от „Възраждане” Искра Михайлова по повод напускането на Елена Гунчева на парламентарната им група, но оставането ѝ в НС.

„Информацията, която върви неофициално из кулоарите е, че в момента министър-председателят в оставка обикаля като амбулантен търговец от депутат на депутат. Това е.  Ние не получихме никаква конкретна информация. Цитираха се сигнатури, което наложи да е закрито заседанието, но информацията, която получихме, беше нулева. И заседанието можеше да бъде открито“, допълни още Искра Михайлова.

Михайлова каза, че единственото, казано за изгонените дипломати било, че те са работили срещу интересите на България без да се цитира конкретика.  На въпрос за позицията им, ако бъде доказано, че изгонените са работили против България, тя отговори: „Всеки, който работи срещу българските национални интереси, няма място тук. Аз слушам Кирил Петков – той отново излъга няколко пъти по отношение на това какви данни бяха представени вчера на изслушването, колко ясни бяха тези данни, колко ясни бяха тези доклади".

"Това, което се случва с руските дипломати, изглежда като експеримент, а нашето доскорошно правителство, инсталирано буквално от чужд интерес - да проверим какво ще се случи от отсрещната страна. Това направихме и с отношенията с „Газпром“,“ каза Искра Михайлова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика