Испанска страст в "Рамбо: Последна кръв"

Режисьор е Ейдриън Грюнберг

Силвестър Сталоун обяви, че слага заключителната глава на сагата за своя екшън герой Джон Рамбо с “Рамбо: Последна кръв”. Произведението е пето в поредицата и ако наистина е последно, очакванията се покачват, особено сред феновете на жанра и на Слай. “Рамбо: Последна кръв” е и една от най-големите, горещи и обсъждани световни премиери на седмицата, а и месеца.

Историята е в стила на предишните филми, някои я определят като предвидима, но притежава достатъчен гръбнак, за да се изгради последната глава от поредицата за Рамбо. В новия филм Габриела (Ивет Монреал) е племенница на Рамбо, която е отвлечена от южноамерикански картел. Както обикновено, това не се харесва на главния герой и не след дълго Рамбо е по петите на лошите, опитвайки се да спаси племенницата си, превръщайки собствения си дом в бойно поле.

В “Рамбо: Последна кръв”, който е сниман и в София, ще видим още Паз Вега, Адриана Бараза, Оскар Хаенада и Серджио Перис-Менчета. Режисьор на е Ейдриън Грюнберг, който е по-известен с работата си по успешния сериал “Наркос” и крими драмата с елементи на екшън “Мъж под прицел”.

Коментари

Задължително поле