Италианската полиция глоби Джан Яман

Актьорът олекна с 400 евро

Известният турски актьор Джан Яман плати глобата на италианската полиция, пише информационното издание Gece. Според широко разпространената новина, Джан пренебрегнал указанието за спазване на социална дистанция, предписана на жителите на страната във връзка с пандемията на коронавируса.

Съобщава се, че актьорът прегърнал и си  направил селфи с фенове. Глобата, която Джан Яман платил на служителите на реда, била 400 евро.

Турският актьор пътува до Италия във връзка с предстоящите снимки на италианския сериал "Сандокан", в който ще изпълнява главната едноименна роля.

Звездата на турското кино, бивш успешен адвокат, придоби популярност в чужбина благодарение на участието си в телевизионната поредица "Свободен дух"/ "Ранна птица", като за ролята си бе награден с "Арабски Оскар". Въпреки факта, че последният турски сериал, в който участва -  "Мистър Грешка", не получи високи рейтинги в родината му, актьорът има широка фенска база в света, особено в последните дни на отминалата година. Тогава бе оповестено, че Яман ще участва в италианския сериал "Сандокан", превъплъщавайки се в образа на едноименния герой. Поредицата ще е осъвременена версия на романа на Емилио Салгари, разказващ за подвизите на местния национален герой.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица