Дневен хороскоп на Алена за събота, 07.12.2019

На 7 декември 2019 да почерпят

Стоянка игра, за да живее На 97 голямата актриса слезе от сцената на живота

Алкохолът е ключов фактор за оцеляването на човешкия вид

Турция се налага в Средиземно море

Турция втора по износ на сериали в света

Партиите вече доят две крави Формациите, прескочили 1% вземат по 8 лв. на глас от държавата, могат да получават и безлимитни дарения от бизнеса

Младенов награден и в Португалия

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

По-скъп ток и нов доставчик от 1 юли

БАБХ крие отровните храни по наредба

Данаил Кирилов разговаря с Полфрийман за проблемите на затворите

Работник е пострадал сериозно, а други двама са леко ранени след експлозия в цех за производство на биогаз в Ямболско

Раздор за 50 000 лв. довел до убийството край езерото Вая Оставиха в ареста заподозрения за разстрела в Бургаско

Двама души са убити при стрелба в американска военна база във Флорида

Йорданка Фандъкова: Изграждаме 9 нови булеварда за връзка с околовръстния път и северните територии Готови сме да започнем строителството на пробива на бул. „Петър Дертлиев“ в „Люлин“

„Пробивът на бул. „Петър Дертлиев“ в „Люлин“ е един от важните обекти, заложени в моята програма. С него ще намалим трафика по силно натоварените бул. „Царица Йоана“ и бул. „Сливница“, като изграждаме нова връзка между ж.к. „Люлин“ и околовръстния път“ – това каза Йорданка Фандъкова, кандидат за кмет на София. До дни строителството на обекта ще започне.

Тя допълни, че планира изграждането на 9 нови булеварди, които ще осигурят връзка с Околовръстния път и Северните територии. „Това е начинът да намалим транзитния трафик и да развием новите зони за инвестиции“, отбеляза Фандъкова.

В програмата й са заложени следните обекти: бул. „Рожен“ – от „Илиянци“ до Северна скоростна тангента (ССТ); бул. „Илиянско шосе“; бул. „Източна тангента“ – от бул. „Вл. Вазов“ до ССТ (2020) и от бул. „Вл. Вазов“ до бул. „Ботевградско шосе“ (2023); Разширяване на бул. „Ломско шосе“ – от метростанция „Ломско шосе“ до ж.п. линията (2020) и до околовръстния път; Обелско шосе – от бул. „Панчо Владигеров“ до околовръстния път; ул. „Продан Таракчиев“ в район „Искър“ от естакадата на „Брюксел“ до околовръстния път – директна връзка на летището със СОП; връзка от ул. „Проф. П. Мутафчиев“ до бул. „Асен Йорданов“; бул. „Копенхаген“ от бул. „Цариградско шосе“ до Самоковско шосе.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.