Йордан Лечков пристига за 100 години габровски футбол

Вицепрезидентът на Български футболен съюз /БФС/ Йордан Лечков пристига тази събота в Габрово, за да присъства на тържествата по повод 100-годишнината на габровския футбол. Той ще вземе участие в церемонията по връчване на отличия за принос в развитието на футбола в Габрово.

Сред потвърдилите официални гости са още изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, треньорът Георги Дерменджиев, селекционерът на младежкия национален отбор по футбол до 21 години Александър Димитров.

В събота, в демонстративен мач, ще видим също и ветераните на Левски и Националния отбор, а първата официална среща, играна в Габрово преди сто години, ще бъде повторена един век по късно от ветераните на Габрово и Горна Оряховица и от малките футболисти на двата града, участващи в първенството по футбол 7 и футбол 9.

Програма 21 септември 2019 г. /Стадион „Христо Ботев“, Габрово/

14.00 ч. Футболна среща между отборите на Габрово и Горна Оряховица – първенство по футбол 7 към Зонален съвет Велико Търново

15.30 ч. Футболна среща между отборите на Габрово и Горна Оряховица – първенство по футбол 9 към Зонален съвет Велико Търново

17.00 ч. Откриване; Откриване изложба

17.30 ч. Футболна среща Ветерани Габрово - Ветерани Горна Оряховица, посветена на първата официална футболна среща в Габрово, играна от двата отбора на 21 септември 1919 г.

18.00 ч. - 100 години габровски футбол – церемония по връчване на отличия за принос в развитието на футбола в Габрово

18.30 ч. – Футболно шоу – ветерани

Коментари

Задължително поле