Как се храни Йоланда Хадид

Майката на Джиджи и Бела Хадид изглежда супер на 55 години

Тя е майка на две от най-горещите и красиви жени - Бела и Джиджи Хадид. Тя е на 55, а по случай рождения си ден този януари, се отърва от всички импланти, ботокс, филъри и удължения. Тя е Йоланда Хадид.

Когато става дума за красота, тя има непоклатими убеждения: “Отне ми много години да поправя лошите решения, които съм правила за себе си, преди да открия свободата, която носи вътрешната красота и да приема, че най-добрата ми версия е тази, поставена от собствените ми стандарти…“.

Колкото до поддържането на външната красота, Йоланда спазва някои много прости методи и правила, започвайки с мантрата: "Ти си това, с което се храниш". Това ще рече, че всяко нейно ястие е максимално опростено и леко, за да не затруднява организма й.

Ето с какво се храни тя всеки ден:

Закуска: Чаша топла вода с лимон, а в дните, когато има нужда от повече енергия, пие матча (японски зелен чай) с козе мляко, а кофеина избягва изцяло. След това, Йоланда преминава към купа с овесени ядки, органичен мед, органично масло, сурови бадеми, ягоди и стевия за послаждане.

Обяд: Салата + протеин е любимата й комбинация, като тя често експериментира с подправките, за да овкуси храната си. Свежа зелена салата с брюкселско зеле и пиле с къри, поръсено с дресинг от мед, оцет и зехтин е пример за вкусен и питателен обяд на Йоланда.

Вечеря: Органична супа, приготвена с пилешко месо и много и различни зеленчуци - моркови, целина, чесън, тиквички, чушки и т.н.

Следобедната й закуска най-често е чаша козе мляко с мед, канела и кардамон, което й дава много енергия.

Йоланда избягва пицата, сладкото и виното, тъй като страда от Лаймска болест и тези храни не й понасят. Заради това заболяване, тя винаги пазарува органични продукти, за да е сигурна, че пестицидите и токсините няма да влошат състоянието й.

За да поддържа форма, Хадид плува, а за да се отърве от стреса - практикува йога.

[modula id="3237556"]

Коментари

Задължително поле