Пет станаха жертвите на стрелбата срещу българи в Чикаго

Музиката подмладява, променя вкуса на храната и е по-добра от секс

Управляващите спечелиха парламентарните избори в Полша

Слабо земетресение край Ихтиман

Орбан загуби Будапеща на местните избори

Кюрдите се разбраха с Дамаск, сирийската армия изпраща войски в Северна Сирия

Шестима души загинаха при тежка катастрофа край Казанлък

Вижте какво ще е времето днес

Изгубени в празнодумието Вече не вярваме на думите, на медиите, на политиците

Първите български общинари работят напълно безплатно

На 14 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 14.10.2019

Три пожара горят край хълма Трапезица в Търново

Отиде си Милчо Левиев – съвременният гений в джаза Легендарният музикант, аранжор и пианист донася световна слава на България

Турция засилва офанзивата в Сирия (ИНФОГРАФИКА)

Как се храни Йоланда Хадид Майката на Джиджи и Бела Хадид изглежда супер на 55 години

Тя е майка на две от най-горещите и красиви жени – Бела и Джиджи Хадид. Тя е на 55, а по случай рождения си ден този януари, се отърва от всички импланти, ботокс, филъри и удължения. Тя е Йоланда Хадид.

Когато става дума за красота, тя има непоклатими убеждения: “Отне ми много години да поправя лошите решения, които съм правила за себе си, преди да открия свободата, която носи вътрешната красота и да приема, че най-добрата ми версия е тази, поставена от собствените ми стандарти…“.

Колкото до поддържането на външната красота, Йоланда спазва някои много прости методи и правила, започвайки с мантрата: „Ти си това, с което се храниш“. Това ще рече, че всяко нейно ястие е максимално опростено и леко, за да не затруднява организма й.

Ето с какво се храни тя всеки ден:

Закуска: Чаша топла вода с лимон, а в дните, когато има нужда от повече енергия, пие матча (японски зелен чай) с козе мляко, а кофеина избягва изцяло. След това, Йоланда преминава към купа с овесени ядки, органичен мед, органично масло, сурови бадеми, ягоди и стевия за послаждане.

Обяд: Салата + протеин е любимата й комбинация, като тя често експериментира с подправките, за да овкуси храната си. Свежа зелена салата с брюкселско зеле и пиле с къри, поръсено с дресинг от мед, оцет и зехтин е пример за вкусен и питателен обяд на Йоланда.

Вечеря: Органична супа, приготвена с пилешко месо и много и различни зеленчуци – моркови, целина, чесън, тиквички, чушки и т.н.

Следобедната й закуска най-често е чаша козе мляко с мед, канела и кардамон, което й дава много енергия.

Йоланда избягва пицата, сладкото и виното, тъй като страда от Лаймска болест и тези храни не й понасят. Заради това заболяване, тя винаги пазарува органични продукти, за да е сигурна, че пестицидите и токсините няма да влошат състоянието й.

За да поддържа форма, Хадид плува, а за да се отърве от стреса – практикува йога.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.