От 1 юли догодина минималната пенсия ще бъде 250 лева

Въведоха воден режим в две села във Варненско

Община Шумен събра 84% от налозите

Италианската полиция откри един тон кокаин в контейнер с банани

Съсипаха я тая държава – любимо клише на българина

Отпаднаха близо 40 % от кандидатите за матроси

Откриха Седмия международен форум „Балканите – език, история, култура“ във ВТУ В двудневната среща ще вземат участие около 60 учени

Бъдещето на еврото представи в Стопанска академия инвестиционният банкер Гордан Кер

Двама мъже опитаха да оберат хасковлия, след като го заплашиха с нож

Шампионите от „Санк Петербург“ играят „Лебедово езеро“ два пъти

Изследват кръвната захар на 1147 ученици в Търново по проект на Ротари Клубът тази вечер прави благотворителна акция за реализирането на „Плод за капка кръв”

Обемът на язовир „Асеновец“ спадна на 10 млн. при капацитет от 28 млн. кубика ВиК взема вода и от Тунджа, няма да има режим в Сливен

Ремонтите по АМ „Струма“ приключват предсрочно

Проверяват бюлетините за съветници от 97 секции в Шумен

Македонско списание представя бургаски автори

Как се храни Мадона

На 61 години Мадона може да се похвали с феноменална физика, която освен на стриктните тренировки, се дължи и на специална диета, известна като Макробиотичната диета.

Принципът на хранене е да се консумират продукти с удължено освобождаване на въглехидрати или с други думи пълнозърнести ориз и паста. Позволени са и някои бобови култури, типични за азиатската и ориенталската кухня.

Колкото до зеленчуците и плодовете, препоръчват се само сезонните, тъй като те най-добре се усвоят от организма, а редуването и разнообразието им пък правят диетата по-лесна и подходяща за повече хора.

Цялата идея е храната да е чиста, семпла и най-вече добре балансирана, за да може организмът да си набавя всичко необходимо и да не се стига до преяждане или гладуване.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.